Tänkte på en sak..

Drugs are for idiot´s.. Men så fortsatte jag tänka lite, å kom på att då är ju nästan varenda jävel en idiot. För alkohol är med en drog, å nästan den värsta av dom alla... Så jag får nog tänka lite till....

Återkommer..

Jag får det inte att gå ihop..

Jag är snäll, men ändå är jag dum liksom.... Det är så jävla lätt å göra en sak, å mena en Heeeeelt annan, bara för att... Jaa, bara för vadå egentligen? hmmm, jo för att man är rädd... Helvete... Aja, thats life, å nån gång löser det sig nog!

Hoppas ni inte förstod ett ord av det där;P

Puss

Men Äntligen..

Som ni har längtat, suktat och bokstavligen bönat å bett om att jag ska uppdatera min blogg. Å nu... Gör jag det äntligen:P
Vart faan ska jag börja, har som ni märkt inte skrivit på ett par dagar, så vad ska man berätta(å inte).. men ja, vi tar å börjar med Fredagen.
Då var det ju som dom flesta vet, å var ut på, Larzkristerz. Jag var(som vanligt när man planerar nåt långt i förväg)laddad så ini. Hade höga förväntningar om hur kul det skulle bli, å hur mkt partyenergi jag hade i kroppen.. Men tidsoptimist som jag är , vart jag lite stressad, å det där satt i under det mesta av kvällen, så jag vart lite off:/. Men hade skapligt skoj ändå..

Middag hemma hos Helena, med Frida, Helena å han som jag alltid glömmer vad han heter.. Sen bar det av hem till LarsBarne(vem annars), å där var det en del roliga människor;) Partade ett tag å ringde sen herr Fatih som kom å skjutsade oss på folkan.. Efter en del missöden kom vi äntligen in, väl därinne var det en massa folk+en del okända(å det gillar vi:)) Kvällen fortlöpte som vanligt med diverse upptåg å vid folkans stängning var det dags att gå hem till LarsBarne på efterfest... Väl där hade Barne tydligen gått hem å lagt sig vid 00.00 å eftersom jag som vanligt blir totalt flummig å har nollkoll på läget så missade jag det.. Lyckades iaf väcka honom å arg som ett bi fick man sej en utskällning för att man satt i trapphuset å var tyst som en mus.. Aja, man kan inte alltid vakna på rätt sida:P Jag vet att du tycker om mej ändå, så det gör inget:P.. hehe..

Så då bar det väl av hem till Helena istället, å efter ett tag dök det upp lite mer folk, så vi satt å snackade diverse till långt in på morgonen:D

på morgonen/fm vaknade jag av att min telefon ringde, å det var Uffe som sa att jag skulle åka hem, så det var ju bara att göra det då:) frida dök upp lite senare på dagen å vi hade planerat att ha en myskväll m tacos film å godis..:D MEN, barne ringer å säger att vi ska på skalet, så försöker fixa barnvakt mm, det ser lite mörkt ut. Kl 19 ljusnar det iaf vid horisonten å min lillasyster ger sig till känna, hon vill mer än gärna vara med Tove efter att vi mutat henne med lite pengar å godis:D
Så det är bara att hoppa in i duschen å börja dricka nån cider lite smått.. barne å eskil dyker upp vid 21 nånting å efter ett tag börjar vi rulla mot skalet..Väl i bilen börjar jag känna mej lite påverkad och tänker att "äntligen, trodde aldrig jag skulle bli full" Väl på skalet börjar jag känna mej Ännu mer påverkad, å efter ett par shottar(stavar man med två t?), drinkar å cider så släpper mina hämmningar totalt.
jag hänger mej åt musiken, människorna, å har bara så jävla kul.
jag tycker jag kan dansa som en gud å dansar som jag aldrig har gjort förr. Jag träffar så grymt underbara å roliga människor som bara gör att jag mår så jävla bra å glömmer allt annat som existerar(tydligen:P).. Finns en grupp på facebook som stämmer bra in på mej den kvällen(vi som är för gamla för en fjortisfylla men tar en ändå ibland) Men vadfaan, vad är det jag alltid säger?! Man lever bara en gång å då ska man ha så jävla kul!!!! Mitt motto just nu:P
OCH, det var det roligaste partyt på länge! jag älskar er mina kära vänner, ni är så grymt jävla bäst!!
Som avslutning på nattens bravader vart det taco mm, det bästa på länge:P... min helg, summa sumarum: jag har haft det helt jävla kung!! Detta måste göras om:D Med allt vad det innefattar!!

Men nu ska jag bre mej en macka å joina min sizta i tv-rummet:)
Tack å hej för mej.. Ska försöka hålla er uppdaterade, lovar barne:P

Peace, kärlek till er alla... typ:P


Yeah

Ikväll är det då äntligen dags.. Larzkristerz för hela slanten. Å hon är laddad, så ini.. Nästan överladdad, hehe.. Hoppas nu mina kära vänner är på partyhumör, för ikväll blir det galet kömpisar, galet... Känner att jag har en sådan dag. Var längesen nu, så nu är det mkt energi i min kropp. Å det vill ut..... Roligt hur det är:D

Men nu ska jag ta å packa lite, sy, städa undan å förbereda mej för en helnatt på stan:D

Syns där;) Peace

Inspiration.......

Ge mig lite.... tack!

:)

det blir vad man gör det till, för mej är det så enkelt:) Nästan jämt... Å lite sanning ligger det ju i det med.. Har haft en bra kväll ikväll. Mycket trevligt:)
men vad är bäst egentligen? Ett sånt här kort inlägg som man orkar läsa igenom, å läsa allt som står.. Eller ett långt inlägg som man bara skumläser sig igenom... Det är frågan...


Sov gott nu. Tänk på att Petra tycker om er!

Fortfarande orolig

Över vad det är som händer med alla människor. Med världen.. Men, det är en större fråga..

Jag önskar mitt liv vore som en kärleksfilm.. 


Tack å hej för mej

Tidsoptimist

Det är jag det.. verkligen. Å jag är less på att vara det. HUR jag än bär mej åt så måste jag stressa innan det är klart. Satt precis å drömde om hur det skulle vara å bara kunna ta det lugnt. Hela tiden! Man gör allt i tid, man har en liten tidsplanering som man kan hålla sig till.. Det vore drömmen för mej det.. Försöker planera min tid, men det går åt helsike ändå innan det är klart. Så, funderar du på att bli tillsammans med mej, då ska du inte vara en tidsoptimist;).. För det räcker med en sån i min familj.. En planerare vill jag ha... En tidsplanerare, hehe... Annars är planering förbannat tråkigt. Jag är en impulsiv människa, and i like it... Visst är det kul å tryggt med rutiner, men man måste ha lite fart å fläkt i livet. Jag vill leva i nuet utan tanke på att det finns en morgondag. Men, hehe, är farligt det med ibland..

Det var faktiskt klockrent att jag gick till läkaren i Fredags, är mkt bättre redan så hur ska jag då inte må på fredag:D

Börjar på Bäckedal i morgon, ska läsa in matte till att börja med. Spännande, jag älskar nya saker å nya människor.. Men nu ska jag dra mej vidare till affärn å köpa lite mjölk å banan. För jag å min lilltjej äter havregrynsgröt m mjölk å banan till frukost varje morgon.. De ni:P..

Puss å hej

Livets motto..

Kolla här.. Vi lever En gång, en endaste gång(vad man vet, å kommer ihåg tydligen) den här enda gången då så är ju allt upp till en själv. Vad man vill här i livet, vad man gör här i livet, hur man är, hur man mår.. Visst, kanske inte helt(hormoner, uppväxt bla bla)men till stor del.. Och visst, det finns förklaringar till höger å vänster, men det är ju upp till dej själv å göra nånting åt det.. Vi vet oftast vad vi ska göra för att må bra, å även vad vi inte mår bra av.. Jag är en positiv människa(enligt mej sj iaf)(å många andra=) å har det mottot att vi lever en gång å då ska vi ha kul.. Jag älskar att ha kul, jag älskar positiva människor. För vi lever bara en gång å varför ska man då bara se allt som är dåligt.. Skit i det!

HA KUL!!

Vi syns på Larz-kristerz på fredag! Då ska vi ha kul!!

Puss

Sov gott alla

För nu ska då jag iaf gå å sova.. Upp å jobba i morgon, sen ska jag åka till Jenny å klippa mej i nån nice frisyr.. Ska bli mycket spännande.. Mår mycket bättre redan i min inflammation, en jävla tur det.. Hade blivit mkt besviken om jag hade blivit tvungen å svika mina kära vänner på fredag..

Hoppas jag inte trasslar in mej i nåt nu.... Känslor är inget för mej längre...

Sov gott å ha kul! Vi syns på fredag:D

Hmm

Skulle ju ha besökt badhuset i morgon å kollat in bubbelpoolen var planen, men den sprack.. Var på sjukhuset idag, fick domen bihåleinflammation, 5 tabletter+3 värktabletter/dag.. Men härligt.. Jaja, huvudsaken jag är frisk tills fredag om en vecka:)
Så idag tar jag nog å kollar lite på let´s dance å tänker på dej... Låter som en trevlig kväll det:D Jag tror min kära dotter börjar komma i trotsåldern, är en väldigt bestämd ung dam jag har. Undrar vem hon brås på?!

Aja, ta det lugnt i kylan, bli inte för full ikväll å somna i nån snödriva nånstans:D


Kärlek!

Ps, faan vad jag tycker illa om min telefon med touchknappar, så jävla värdelös... Men då vet jag ju iaf .Ds

Yes

Ska ta å knåpa ihop ett inlägg idag med då.. Men det var dåligt med den här fantasin idag igen.. har inte hänt så mkt, var till Sveg en sväng idag å fixade lite tider på Ica. Hälsade på Syrran som fyllde 32 idag, Stort grattis.. Fan hon har 8 år kvar till 40..  Börjar nästan få lite åldersnoja känner jag, dagarna bara rinner iväg, livet bara rinner iväg å vad faan gör man för nytta? jaja, nu måste jag iaf starta om datorn eftersom ljudet bara slutade fungera helt plötsligt. Å barne som ska jobba på sykes kan inte ens hjälpa mej ordentligt... Hmmm.. så hej på ett tag!

The shadow of my thoughts can´t be retaken
The shadow of my deeds can´t be redone
The shadow of my spirit won´t be seen
The shadow of my hope won´t be heard.
But the shadow will echo in etirnity in my mind, they´ll haunt torture and create misstrust..
But they´ll also bring me wisdom, happiness and love..

badhuset i Sveg

Fick ett sms en dag här.. Såhär löd det:

Sms: Jag såg en tjej som gav en kille handtralla i bubbelpoolen i fredags, när jag satt i... Sjuk värld va?
Mitt sms: Men vafaan.. Vart var de nånstans?
Sms: Mitt emot mig ca 1 meter
Mitt Sms:Haha ja men vart? Badhuset här i Sveg ?
Sms:Ja

Faan känns härligt.. Alltså visst, spännande liksom å göra "sånt" på nåt kul ställe.. Men vafan, tänkt på oss andra som ska bada där sen. Så jävla äckligt.... Ska dit på lördag, får se om man vågar sej ner i bubbelpoolen. Tur att den renas ett par gånger per dag... Hehehe, sjukt alltså...

Ja så återigen, ta hand om er å tänk på att vi bara lever en gång...  Kärlek till er alla!

Men shit alltså

Vad är det som händer med världen, vad är det som händer med oss människor.. Varför mår så jävla många, så jävla dåligt i dagsläget? Det är ju helt sjukt, å vad faan kan man göra åt det..
Visst, jag mår dåligt ibland, och vem gör inte det.. Det hör till livet och kanske får det oss att uppskatta det som är bra. Men det måste ju finnas en gräns.. Det gör det tydligen inte längre och vafaan är det som har hänt. Blir mörkrädd och orolig, och hoppas på att mitt eget barn aldrig mår så jävla dåligt!!
Shit, tycker inte om när människor mår dåligt, önskar jag kunde ta deras mådålighet å bara krama ihop den till en boll å kasta bort den, Låååååångt bort! Men det kan jag inte... Å vissa människor vill inte ens ha hjälp, dom har bara bestämt sej för att livet är skit å så är det bara. Det är den gången man bara måste hänga kvar, bara vara, å vänta på att det ska gå över.. För hur tungt det än är så är det just det det gör, det går över å ljusare tider kommer. Det är inte nåt man bara säger, utan det är Fakta att det är så.. Faan önskar alla ett bra liv, för vi lever bara en gång å då ska man må bra(och även må dåligt) och ha så jävla kul! Så för i helvete, ta hand om er och lev varje minut i just den dagen det är... Man vet aldrig vad som händer i morgon..

Kärlek!!!!!

haha

Det borde jag förstått... Tvärtomeffekten liksom:D Vi människor i ett nötskal. En del av oss iaf, Jag är en av dom.. Kan jag lova, hehe.. Men varför inte? Vad är roligare än att retas? Inte mycket de inte.... En till som tycker det är ju såklart Elvis.. Fick ett samtal idag, vart totalt grundlurad å orrmoelvis hade skitkul:P

Men elvis, ett gott skratt förlänger livet... Och det BLIR hämnd...

Jag är sjuk.... Så ini.. Segt, hade precis börjat blivit frisk, men av nån anledning ville det börja om... Huvudsaken jag är bra till l-k så är det inga problem:D

Älskar min fina familj, mina kära vänner och alla andra med för den delen:) Jag är en kärleksfull människa:D Hehe..
Nu ska jag för första gången stänga av datorn å slå mej ner i soffan å bara sitta där...................... Elr ne, det kommer jag nog inte lyckas med. Men tanken var ju god iaf!
På återseende mina vänner.. Helena, u go girl-jag kommer i morgon, Yeah baby:D

Sov gott, å lev livet som att det vore den sista dagen..... För det gör alltid jag;) Yeah

Shit,

va de e störande med folk som lämnar kommentarer bara för att man ska läsa deras blogg.. GE FAN I DET... Tack

Jerry Lind

Sa alltid att jag skulle skriva ett inlägg om dej, men vart lite halvdåligt med det.. Så då gör jag det nu istället:) Vet inte riktigt vart jag ska börja. Finns ingen som är så underbar som du. Bara ditt sätt att vara.. Din humor, ditt sätt å visa kärlek på. Alltid! oavsett vad jag än gjorde, oavsett vilket humör jag än var på.. Så var du alltid lika, det är en egenskap som är unik och som du verkligen ska ta vara på:).. Och inte minst hur du var mot Tove, helt underbar å du kommer verkligen bli en bra pappa! Ville bara säga det.. Du kommer hitta en tjej som är tillräckligt bra för dej för du är så jävla bäst! Förlåt för allt å take care.. Alltid min stjärna!

Min kära kära...

Nu har jag fixat å trixat å experimenterat me din blogg hela morgonen här.
Å jag tog mej dessutom friheten att blogga om det i din blogg, samt lägga till mej som länk hehe.

Hoppas du gillar det.
:)

PUSS
/H

jaa

dagarna går, idag kom jag å tänka på det.. Livet rinner mellan fingrarna liksom och gör man nåt meningsfullt för det? Ne, å vad faan är meningsfullt då? Jaa, när man väl har kommit underfun med det så har man nog nåt toppen av Maslows behovstrappa...

Bara ett konstaterande: Jag kommer Aldrig nånsin vara nån andrahandstjej....

Yeah baby....

Men ja

Hade skrivit ett härligt inlägg nyss. Men datorn fick nåt fel, så det bara försvann... Aja, själva syftet med det inlägget var iaf att jag skulle säga godnatt.. Och även att vi sover en tredjedel av våra liv. jag skrev också att barne är så jävla kär, så det är lika bra att jag skriver det igen:) Med det sagt så ska jag göra ett nytt försök att gå och sova.. Jag önskar er en skön natts sömn och slår ett slag för den "nya" låten med Takida... Haha, elr vad säger du;)

   Puss å hej! Take care..

Ååååkej

Tove kan numera säga chips...

Haha

Ta å kom hit å haka på på Larz-kristerz du med Stefan:D..

Skulle bara säga god natt.. Hoppas att ni kan sova och att ni får en skön å bra sömn, haha lr nå.. God natt iaf..

Livet

leker ju förfan:) Idag slog det mej, det blir ju verkligen inte bättre än vad man gör det till. be thankful for the life you got, stop looking at what u aint got and start being thankful for what u do got... En låt, å det är så sant så sant.. Finns ju dom som knappt har mat för dagen för fan.. Jag glömmer det ibland, hamnar i en svacka å tycker det mesta är förjävligt, hehe.. Men utan molnen.. Så nu är jag på väg uppåt igen.. Å som sagt, livet leker å vad vore det utan dessa känslostormar:D

Bokat biljett till Larz-Kristerz idag, dom släppte tydligen 750 igår och idag fanns det 100 kvar(vad jag hört), låter som att det skulle kunna bli en del folk iaf. Kul som fan, vi ses där...      Jaa, det var väl det mesta för idag.. På återseende, tack å hej..


<3

Lämna tillbaka det...

Barne..

Bara så du vet så är du självskriven.. Är väldigt glad för att jag har dej i mitt liv, måste tacka lillasyster för det, har så jävla kul med dej! Vi kör på taco å nån jävligt bra film i helgen va:P.. jag har ett förslag, om ja diskar då å du sköljer? Ganska rättvist tycker jag... Nu är det sovdags:) dröm söta drömmar

faan,

jag är van vid att det går som jag vill, på mitt sätt... Men icke, därför skiter jag i det..

Yeah baby..

Första år 2009

Är du kär? Vad faan är kär?
Är du en sportfåne? Nja
Är du likgiltig? Yes, thats me
Är du röksugen? Ne, inte så värst
Är du rik? I wish!
Är du fattig? Inte direkt
Är du trött? Jaa
Är du shoppingsugen? Alltid
Är du töntig? Nej
Är du ressugen? Jamenvisst
Är du skolsugen? ja, tills jag väl börjar
Är du irriterad? haha, ne inte för tillfället
Är du festivalsugen? Ja, alltid
Är du alkholsugen? Japp, hehe, alltid
Är du saknad av nån? Tror jag säkert
Smeknamn? ...
Bästa åldern? På ett sätt när man var tonåring å bara kunde ha kul..
Bästa tidningen? ....
Hur sminkar du dig? Mascara..
Höstens accessoar? ..
När stal du senast något? Haha, ett linne som jag återlämnade..
Hur många timmar sov du inatt? 8 typ
Vilken film såg du senast? Narnia-Prins caspian
Vilken internetsida besökte du senast? Bilddagboken
Vad sa du senast till vem?Sa till Tove att hon är duktig på å dansa:)
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Från "nån", det stod: ne men. Vad roligt:) är hon så gammal:).Ja det ska bli riktigt skönt. När ska du träna då? Puss
Vad gjorde du i förrgår? Ja vad faan gjorde jag?
Vad har du gjort idag? Inte så mkt  hittills
Vad ska du göra idag? Tänkte plocka undan lite, titta tv kanske..
Hur många msn-kontaktetr har du? 45
Vilket land besökte du senast? haha, Danmark
Hur många snälla känner du? Många
Vad såg du senast på tv? Americas next topmodel
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Philips
Senaste köp? Mat
Vad har du dåligt samvete för? hm, pass
Vad har du för skor? Inga på mej iaf.. Annars en massa
Vad har du på dig nu? gråa mjukisbyxor å en grå tröja(fått av brushan i julklapp:))
Vilken musik har du lyssnat på idag? Min grymma musik
Skulle du säga nej till sex idag? haha, vilken jävla fråga
Är du vegetarian? No
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nope
Vad heter dina kusiner? Nicke å Helene
Är du feminist? Nope
Vad drack du senast? Lättdryck-päron
Gillar du att laga mat? Inte själv..
När sjöng du senast? I bilen nån dag här..
Håller du det städat? Haha, mm försöker..
Vad gör dig lycklig? haha, jadu, den dan jag kommer på det ska jag tala om å dela med mej:)


haha,

tack alla för era fina kommentarer:D!
Nu till en mycket förbryllande händelse på ica, det kom in en 35-årig pratglad kille, han frågade om mycket saker och jag svarade så gott jag kunde.. Han tyckte tydligen jag var trevlig och sa det till kunden bakom: en kvinnlig Svegsbo i 40-årsåldern.. Exakt såhär gick det till,

Han: Pekade på mej och sa: Här har du en mycket trevlig tjej, det är såhär dom ska vara..
Hon: tittade på mej flinade lite hånfullt å sa: Då vet du inte mycket du..
Han: kollade på henne å sen på mej(som för övrigt fick total ordtorka), känner ni varandra eller?
Jag: fortfarande total ordtorka
Han: tittade på henne igen..
Hon: fortsatte sitt hånflin å låtsades som ingenting..

Alltså, vafaan jag ÄR snäll.. Jag är inte snäll mot dom som inte är snäll mot mej, elr dom som inte är snäll mot dom jag känner.. Men jag är heller inte elak. Faktiskt så fick jag total tunghäfta över att en människa kan säga en sån sak, och hade jag träffat henne nån annanstans och hon sagt samma sak så hade det nog gått annorlunda till. Men känner att det här ligger å pyr liksom.. Måste reda ut det, måste fråga vad faan hon mena.. men men, det är ju en Svegsbo, en sådan som man ser lite titt som tätt, så det ska nog inte vara nåt problem..

Men, jag säger bara en sak.. Må bra, lev varje dag som den sista för man lever bara en gång.... Du;)

Bara en tanke

Gillar du inte vad jag skriver i min blogg, ge då för faan helvete i å läs. Skriver precis vad jag vill....     Bara en tanke:)

Tyck om er själv å ha förfan kul i livet, för vi lever bara en gång!! Peace, love and understanding;)

Häst å släde,

idag.. Syrran m barn kom så vi åkte en tur å grillade lite korv. Skönt att komma ut, men ännu skönare att komma in när allt e klart:) Blir kallt trots att det inte var så många grader ute..
Just nu lyssnar jag på musik, NLT-let me know. Fick den av herrn, som liksom jag, har grymmast musiksmak i Sveg, hehe.. Tack å bock fatih:P

Barne, du diskar i helgen, hehe

För en gångs skull, lyssna på mej...

ne, ska ta å laga lite mat å diska kanske... lr om jag ska spara det till Barne, känns ju rätt så lockande faktiskt:P Där har jag faan svårt å hitta nåt positivt:/

jaja, över å ut:)

Filmkväll

Ikväll, kikade på Narnia-Prins Caspian.. Men försök att kolla på film med Micke, Micke å Anders.. hehe, ingen lyckad kombination så det vart typ mest djursex-prat hela filmen... Haha, men det var iaf trevligt med lite sällskap å så:)

Det är HANDLING som spelar någon roll, inte ord... Dina ord är som luft för mej, jag hör dom inte ens. Fatta det, Jag vill inte höra ett enda ord!!!!!!!!!!!!!!

Men jag mår faan bra, Tycker om mina vänner, tycker om mina jobb, tycker om min familj, tycker om ....., tycker om livet i allmänhet just nu... På återseende:D   Sov gott;)

T

Jag gav dej 3 år av mitt liv. 3 år av starka känslor.. Passion å bråk som avlöste varandra och kanske var det därför jag aldrig hann lessna. Men nu har jag fått nog, det är ca ett år sedan det tog slut mellan oss, men fortfarande finns där nånting kvar. Kan inte sätta fingret på vad det är, men det är ingenting sunt. Nu har jag iallfall fått nog av dej, vi har inte pratat sen innan jul och jag kommer heller inte prata med dej nåt mer innan du ändrar dej rejält. Att diskutera med dej är som att diskutera med ett barn elr en vägg kanske ännu hellre. Därför ska vi inte prata nåt mer innan du inser det. Du gör mer skada än nytta i våra liv just nu. Jag önskar det inte vore så, speciellt för hennes skull. Men det är upp till dej att inse vem du skadar mest.
Men jag lärde mej iaf nåt av våra 3 år tillsammans; Jag ska aldrig mer vara tillsammans med nån som tar droger, nån som ljuger å bedrar, nån som manipulerar å vänder folk emot en, nån som knullar andra tjejer, ja helt enkelt: Jag ska aldrig mer vara tillsammans med nån som du..
Å vet du vad det värsta är, ALLT jag nånsin gjorde var för din skull, visst att jag bette mej sjukt när jag åkte runt å letade dej på Sveg, följde efter dej, kollade din telefon, ringde dina kompisar, åkte hem till dom å kollade om du var där... Men vad fan skulle du själv ha gjort?
varenda sekund av vårat förhållande gick jag å tänkte på vad du ville att jag skulle göra, och vad jag än gjorde, hur jag än vred å vände saker var det inget som passade dej. Utan då var istället jag orsaken till att du knarkade, enligt dej.
Det är så många som har fått lida på grund av att jag inte har kunnat släppa taget om dej, så nu är tiden inne... Å vet du vad, såhär bra var det faan längesen jag mådde. Jag hoppas jag har fått ner det mesta här, för detta är den enda och det sista jag kommer säga om dej.. Det enda som ger mej ångest är tanken på att hon ska växa upp utan pappa. Önskar ingen det... Hoppas du tar ditt förnuft till fånga!

Petra är numera singel, men inte sökande. Utan hon ska ha kul nu, så vill Du så är det bara att joina... Yeah baby:P

Har haft flyt,

ett tag nu med bloggskrivandet måste jag säga. Det har liksom bara kommit utan att jag har behövt fundera så mkt:) ;Men nu tog det stopp, funderar mest på saker som inte går att skriva här.. En del gränser måste man ju ha. Hehe... Är partysugen...

Bara en tanke: Du....

Uppdatering

Som vanligt när Petra går ut ska det partas för hela slanten. 8 på morgonen kom jag hem till Barne, Barne som jag hade tänkt skulle skjutsa mej till Linsell vid 2 kanske. Men ne, det vart inte som jag hade tänkt. En orolig Barne hade inte kunnat sova ordentligt på hela natten, utan vaknat mest hela tiden i sin oro över mej. Naaaaawww, e det en kär vän lr vad;) Hahaha, det är en riktig PetraBarne det!
Var många som var sjuk igår dessvärre. Men varför klaga, vart ju mer smörgåstårta till oss som var där;) Några sms senare så löste det sig med folk också. Och faktiskt, faan vad kul jag hade. Det är ju så utan förväntningar kan det ju bara bli bra. Måste säga faktiskt att Reidar; Du förgyllde min kväll, du är gullig du, haha:D
Festen tog väl slut vid en tre-tiden, och som sagt; Varför i hela världen ska man gå hem när man har kul, så festen fortsatte en bit bort, och nån timmes sömn hann jag ju iaf med innan det var dags att gå till barne å häma bilen:).. Summa sumarum: Kul som fan.. Tack malin å Tony! Lycka till i livet!

En tanke: Vad händer när passionen försvinner, när pirret och blygheten försvinner. När vardagen blir slentrian.. Är vi människor gjorda för att leva med en och samma? Isf är det en jävla hycklarvärld vi lever i.... Men det är kanske så det ska vara? Det kanske är det som får det att fortsätta fungera.... Ja inte faan vet jag...

Ha kul!!!

god natt:)

Bröllop:)

Idag ska jag på bröllopsfest, själva bröllopet är privat men festen ska vi på. Bröllopsfest med Gothtema, det kommer bli spännande, mycket spännande;P. Lägger upp bilder på facebook lr bilddagboken så ni vet:P. Återkommer om festen under morgondagen:D

Nyårsafton igår.. Trerättersmiddag på bygdegården i Linsell, lax till förrätt, oxfilè å råstekt potatis till varmrätt å så panna cotta(?) till efterrätt.. Var mamma som fixade all mat till 50 pers, heder åt henne! Det var RIKTIGT gott med(förutom den kalla maten som vi fick, men det skyller vi på Micke Bladh;)) Mycke roliga historier där när människor väl hade fått i sig några vinglas, somliga roliga å somliga.. Ja, inte fullt så roliga, men vad gör man, det är ju bara att skratta där man tror det ska vara kul så löser det sig:) Allas vår kära lapp Niklas, slog skeden i glaset, harklade sig lite och överraskade oss alla med att han tydligen ska förlova sig... Med mig?! Hahaha, ja vad säger man, men det är väl klart man ska bjuda på sig själv... Men bara så ni vet, Det är INTE sant:D Såklart.... Mitt nyårslöfte.. Håller det fortfarande, men visst Crille, fråga mej om en vecka du, Hehe, gör det bara:P.

En Tanke; Ingen är perfekt, men jag är nog faan så nära det går att komma...:P

Haha, hoppas ni tar mina inlägg med en smula ironi:)

Ta hand om er å ha kul, kul som fan!!

RSS 2.0