Lugnet..

Östersund by day.
Har idag träffat en människa som har gett mig klarhet och lugn. Allting löser sig till det bästa till slut och bitarna faller på plats. Det gäller dock att verkligen ta tag i saker för att det ska lösa sig, för det löser inte sig själv...

Det är min tur nu!

Allting ordnar sig, det är min tur nu..

Idag har vi vart iväg på ridlektion, och äntligen fick jag rida den älskade friesern. Det var en.... ja vad var det egentligen? Grejen är den att när jag som tex nu rider en ridlektion, så gick tiden så fort så jag hann faktiskt inte ens reflektera riktigt över hur jag tyckte att det var. Det var givetvis underbart att rida, så som det alltid är. Men jag hade nog förväntat mig något exceptionellt, så med för höga förväntningar blir det lätt platt fall. Fast det var inte riktigt det heller, en jättefin häst verkligen! Fin och rida, fin att borsta, ja fin på alla sätt.. Men det krävs nog ett par gånger innan man får till det riktiga samarbetet, eller rättare sagt: Innan jag lär mig hur hon ska ridas..

Tänkte bara tala om!

Orken har hittat tillbaka för tillfället!

SF-bio!

Var och kikade på John Carter i 3d i Sundsvall för ett par veckor sedan, och var inte helt nöjd med kvaliten på filmen. Pga det så pratade jag med SF-bio som genast ersatte "problemet"! MYCKET BRA service:)

Tattoo-time!

Har tre tatueringar som nu ska byggas ihop till en enda, kommer bli snyggt men det kommer göra ont såklart.. Fast det är ju dock värt det. Blir nice att göra en cover på svanktatueringen som jag gjorde för en sisådär tio år sedan..

Hoppas du läser, så som du gjorde förr..

Slut som artist. Ingenting jag vill lr gillar, men läget är sådant ändå.. Har knappt någon ork till att gå utanför dörren, all ork går åt till alla måsten och jag får inte ihop dagarna, jag får inte tiden att räcka till, mitt i allt är jag också fruktansvärt trött och måste lägga mig och vila, det har jag verkligen inte tid till egentligen.. Nä måste försöja ta mig ur den här svackan nu, så fort jag hittar igen orken;)

Så långt ögat kan nå.

Såhär på kvällskanten fick jag sån jävla lust å gå ut på bron och andas friskluft i nån minut. Men jag hadebmorgonrocken på mig så jag avstog.. Jag kan vid ett tillfällen som detta önska mig ett hus lite utanför, ett hus där det är många hundra meter till närmsta granne och det man ser mest av, när man står där ute på bron, är ängar och träd så långt ögat kan nå.. För övrigt har jag och Lisette ridit idag, och det gick skitbra rent ut sagt.. Vi hörs!

Shompa shompa!

Idag har jag klickat hem både de ena å de andra.. Ett par sandaler, ett linne och en klänning hihi. Några nya plagg till den efterlängtade sommaren:)

Tyvärr.

Det vart ingen ridning. Vädret tillät det inte så så var det med den drömmen:) Vi gör dock ett nytt försök i helgen, på söndag närmare bestämt, och hoppas på att det går vägen den här gången!

I morgon blir den verklighet!

Har alltid velat rida på en Frieser! En av dom läckraste hästarna som finns..

En liten önskan.


Sådär!

Nu har jag kontaktat utrikesminister Carl Bildt över klippet (som nämnts nedan) som figurerar på fb, känns som att jag har gjort det jag kan gällande det här nu, för jag kan ju inte precis åka till Malaysia å hämta ungen..

Hur ska jag lära mig?

Såg att det fanns ett klipp på facebook, en mamma som gör något hemskt med sitt barn(har inte tittat på det men det framgick att det var något riktigt hemsk) för det första undrar jag vad det är för jävlar som sitter och filmar såna saker, men det är väl samma jävlar som mamman själv.. För det andra kommer jag nu att må dåligt, av att ha sett framsidan av det här klippet, resten av natten. Som jag alltid gör när jag ens ser en skymt av sådana här saker.. Att det finns så mycket sånt här(barn som råkar illa ut) ont i världen, gör mig så uppgiven men samtidigt vet jag att i dagens läge finns det inget jag kan göra.. Visst, händer det när jag är i situationen, då finns det nåt jag kan göra, men alla filmklipp som läggs upp överallt, jag hatar dom jag hatar dom så jävla mycket för jag känner mig så fruktansvärt maktlös och dom berör mig så fruktansvärt mycket.. Jag behöver verkligen lära mig att hantera det! Men hur...

Jag hoppas det är mig du drömmer om..

Natten bjuder upp till jobb, så det är dags att inta sängen för att vila..

Grönt kort!

Håller på å ta grönt kort för fullt! mycket olika regler och rutiner man ska lära sig.. Känns som det mesta är sunt förnuft även om det finns saker man faktiskt inte tänkt på..

Men nu äntligen!!

En timme kvar sedan har jag gjort mina fyra dagar! Idag ska det bli skönt att krypa ner i sängen i vanlig tid tillsammans med killen som är den absolut bästa i hela världen..

~~~~~~~

Jag skulle ge dig Allting du pekar på Men bara när du inte hör Vågar jag säga så

Shit.

Jag har gjort nåt jag inte borde ha gjort.

Socionom.

Sitter återigen vid köksbordet å pluggar. Läser upp mina betyg för högskolebehörighet och tanken var att jag skulle bli klar så jag kunde söka skola till hösten. Har dock insett att även jag har gränser och jag kommer inte att hinna klart med alla kurser innan det är dags att söka.. Dessutom börjar jag tveka. Socionomutbildningen är något jag alltid velat läsa, men emellanåt känns det som att jag spyr på alla problem som finns överallt. Jag vill helst inte se; helst inte höra utan bara vara ifred och få må bra själv som jag gör nu för tiden. MEN, å andra sidan, vem blir inte less på alla problem emellanåt, konstigt vore det annars, och som jag ofta uttrycker det: det finns alltid problem, det är vad man gör åt dem som räknas.. Det är ju också en väldigt bred utbildning, vilket innebär att det finns många olika inriktningar.. Jag får verkligen ta mig en funderare på vad jag vill göra här framöver, tills vidare blir det iaf att fortsätta plugga,och jobba natt med mina gamlingar...

Överväldigande lycka.

Har precis lagt mig i sängen för natten, brevid våran säng står Hugos säng. Varje gång jag tittar ner på honom överväldigas jag av starka känslor och vill nästan börja gråta av kärlek och lycka över mina barn.

Nyköp!


RSS 2.0