Premiär på ön..

Jaa, vad säger man. Var en trevlig och städad kväll. Ända till statoil-kön.. Några jävla ägg som var drygare än allt annat, och ber man dom lägga av så är det upp till dom sen.. Jaja, det är ju liksom som det är det nu. Vart ett kort inlägg idag igen, men filmen börjar nu å jag ska gå å krypa ner hos min fina pojke igen:)

<3

Orrmoelvis,

borde kommentera mera, istället för att ligga på hålet hela tiden... HAHAHAHAH

Jajemen..

Vilken dag.. Å min telefon vill fortfarande inte fungera. Men, jag ska icke klaga;) Har ju världens goaste kille... Å världens goaste unge:) Allt annat löser sig! 

Premiär på ön på Lördag. Å jag kan lova att jag kommer förvåna med hur städad jag ska vara.. Är slut på det här med fullast på bygget, och början på den fulla ansvarsfulla.. hehe

Aja, ta å varva ner lite i soffan å famnen på min fin pojke:) Puss på er, hoppas ni har det bra!

Blir glad..

Det finns så mycket man kan göra.. Med lite fantasi kan man få ett sånt jävla roligt liv! ja, de var allt för idag, ska ta å diska lite:)

Puss

hmm

Det var visst inte utlånat.. Det fanns där nånstans, vilse på vägen. Men tror det har hittat hem nu. Känns så iaf, men det återstår å se... De som händer händer. Man ska inte tänka... Inte hoppas... Bara vara, bara göra:)

Nu är det godnatt. trött efter en dag i Hudik i goda vänners lag:) Har haft det mycket trevligt, tack för en rolig dag:) Fick även träffa "min" Zafir:(, men vet ju att han har det så jävla bra.. Jaja, sov gott. Önskar er ett bra liv. Det har jag just nu, å det känns förjävla bra:)

Puss

finns mycket,

att säga om de senaste dagarna.. Men får ta det lite senare. Ska lägga mej å mysa med Tomas nu...

Jäääs

Ska bli en mycket trevlig dag idag... Ridtur till en stuga här utanför Linsell å övernatta. Göra kålbulle(?), grilla korv å lite sånt där skoj. Tycker det är trevligt, känner att jag måste börja hitta på mer saker att göra på fritiden, vafaan, man kan ju inte bara gå å göra ingenting liksom.. Ne, tält på ryggen å fjällvandring nästa:)

Puss å kram

men fan

ska städa diska mm mm.. men av nån anledning hamnar jag här ändå.. Ska snart hämta hem min fortkörare;) Men innan de så tänkte jag bara tala om för mina kära läsare att jag mår fan BRA! Så ini helvete bra... Skumt, men skönt:)

Ha ha ha

Ja vad ska man säga. Kan ju börja med att min 8 månaders-telefon har ballat ur.. Men när vi låg i sängen i morse å jag började bli som mest frustrerad, så talade min söta pojkvän om för mej, att jag ska minsann vara nöjd. För i Afrika har dom inte ens nån telefon:) å vet ni vad, det har han alldeles rätt i:)

Det var nåt speciellt jag skulle skriva om. Men jag vettefan hur jag ska formulera mej. Jag kan säga att jag inte bryr mej, att det inte rör mej i ryggen... Å varför borde det liksom. Det är så livet går, synd för dej liksom. Töntiga små snorungar. Fast säger man så. Jag har vad jag har, det finns inget å ingen som kan ta det ifrån mej..... så ne, det är bara att konstatera, jag släpper det här å nu. Jag bryr mig inte, det rör mej inte i ryggen... Jag har nåt ni aldrig nånsin kommer få....

Aningens...

Mycket klokare man blir ibland.. När man får en förklaring,  en orsak. Aningens nöjd jag är, kommer nog få ett bra liv till slut. Sen lär man väl ha sina svackor, men vet man vad det beror på, så tror jag inte man faller lika hårt.. Man måste nog tillåta sig själv må dåligt med. Det är liksom så livet går... 
Men vad har man egentligen att klaga på? Jag har ett jobb, jag har ett hem, jag har en underbar dotter å pojkvän. Vad kan jag önska mig mer.. Det finns dom som inte har nåt eller nån, det finns dom som inte kan gå, å som inte kan äta själv. Det finns dom som inte har tak över huvuvdet å mat för dagen.. Som Micke Bladh skulle ha sagt: Det är ett jävla i-landsproblem... Nu har jag intalat mig själv detta i 3 dagar, får se om det funkar i längden:D

Tycker om dej sötnos:D

:)


Får se,

hur det här blir då.. kanske blir det bra. Kanske blir det de inte.. Det återstår ju att se å jag hoppas å önskar att de blir bra. Jag orkar inte mer. Hela mitt liv styrs av dej, och jag vill inte ha det så nå mer. Jag vill ha mitt liv, mitt eget liv, helt fritt från dej. men det går ju inte.. Jag vet ju det. Så det är bara att kämpa på. men jag menar, de finns människoa som inte ens har tak över huvudet el mat för dagen... Så vem fan är jag att klaga. det är bara att göra det bästa av situationen. Å som sagt... Kanske blir det bra...

Jäääs

Dagen är avklarad..


Dagens bravader

Det brukar komma in en gubbe på jobbet å berätta "roliga" historier.. Detta är dagens :Vet ni vilket djur som har en röv på ryggen?

-en polishäst.....

Förövrigt så har jag å Tomas ridit idag, filmade denna händelse, men av nån anledning sparade jag det inte:/ Men det var vackert, mycket vackert:) Speciellt traven. smidighetens mästare följde med i traven som att han aldrig gjort annat... Hehe, nedå. Nu ska jag vara snäll.. Jag tycker om dej Tomas, precis som du är.. Mycket dessutom:)

Jaa..

Vad ska man säga.. Blir bara matt. Men för en gångs skull ska jag kämpa....

Mm m m

Har haft världens mysigaste kväll med världens mysigaste kille:D

Undrar

vad dom sysslar med därhemma hos barne på dagarna.. Stenvall kommer å hämtar mej å Zehlina, när han kliver ut ser jag att han är klädd i ett mkt fint nattlinne. När vi sedan kommer hem till Linsell så berättar han att han har dammsugit hemma hos Barne å Gunnar. Å av någon anlidning sugit fast Barnes snopp i dammsugaren. Alldeles nyss konstaterade dom att den dammsugaren jag har hemma är av en modell som det är reglerbart sug på. Så det står väl inte på innan Barne dyker upp här.... Men det är därför jag älskar dessa människor(mest Tomas då såklart) dom törs släppa loss å ha kul i livet.... Å vad mer ska man begära... man lever bara en gång. Å den gången är för kort för att bry sig om vad alla säger:D Tycker om dej sötnos... Å ja, du är väl söt i det där nattlinnet då;)

Jag älskar inte..

När folk snackar en massa skit om mej.. Om en massa saker dom inte har nån aning om. Men samtidigt kan jag inte låta bli att le litegrann. Å med det leendet tänka, att dom måste ju störa sej på mej, så mycket mer än jag ens tänker på dom överhuvudtaget.. 

Så, jag älskar det kanske inte.... men nånstans tycker jag det är lite kul att dom ödslar energi på mej, trots att jag bryr mej mindre om dom, än om flugan som sitter på fönstret just nu...

Hmm

Idag har jag världens gladaste unge, elr inte... Men det är tur att hon är världens goaste ändå.. 

Hm, är en funderar-dag idag.. Men det suger å fundera.. Man tänker å tänker och börjar till slut tänka helt konstigt. Får nog börja göra som Tomas, som inte tänker alls;)
Konstigt det där..För första gången på länge hade jag verkligen tänkt å leva ensam ett tag.. Men så gick det 2 veckor å där var du bara.. Glad för det är jag, för du är förjävla mysig:)

Önskar,

jag hade lite fantasi. Önskar jag kunde skriva nåt roligt som man blir glad av å läsa... Har faktiskt haft mycket roligt den senaste månaden. Mycket tok, men mycket roligt dock..

Men hur ska man kunna återberätta dessa roliga saker och få det att bli kul... Ne, hur ska jag kunna förklara varför det är så kul att Tomas ser ut som en röv i ansiktet.. Elr varför jag skrattar så jag får kramp i magen när skidsnubben vurpar i ett hopp, och skriker i falsett att han har brytit vristerna... Det måste upplevas, och det har jag gjort nu den senaste månaden... Tack för det;) Du får mej glad... Och vad kan man mer begära i livet.. Man lever bara en gång å då ska man vara glad... Det är jag med dej...

mm m m

livet leker... And i löööve it

Nån gång i livet

Inser man att man måste göra saker som är bra för en. Trots att man inser det, händer det alltför ofta att man inte gör det.. Vi går som katten kring het gröt. Alla vet vad som har hänt, alla vet problemet, men ingen gör något åt det och ingen pratar om det. 

På ytan ser det bra ut, men på insidan är det kaos av allt som ligger outrett.

Går det att leva ett helt liv så? Ett helt normalt liv, fast ändå inte... Någon gång är det någon som vaknar upp. Det spelar ingen roll om det är längesen. Det finns där... Och är det ett problem som är så pass stort kommer det alltid finnas där på ett eller annat sätt. Och vad mår man bäst av? Man mår bäst av att kunna prata om saker. Prata om det som sårar och gör en ledsen, få det ur världen/ur tankarna. Och jo, jag suger på det och har alltid gjort. Men nån gång måste man börja va? 


Nån gång måste man försöka få dom (som betyder mest för en) att må bra...

Mm

Det är väldigt märkligt hur man fungerar som människa... Livets konstaterande typ..

Ja just det..

Som Zehlina skulle ha sagt... Såsen is the shit, hehe..

Bio

idag.. Discodaggarna, tror att Tomas tyckte den var bättre än Tove:) hon satt ju iaf stilla tills det var 15 min kvar..
Haft en trevlig helg iaf, mycket tok å mkt kära vänner:D Vänner är livet.. så är det..

Men alltså..

Solen skiner, träden börjar få knoppar å gräset blir grönt.. Vad mer kan man begära liksom..

RSS 2.0