Vinterskor.

Är något jag verkligen skulle behöva..

depptider..

Utan molnen skulle man inte uppskatta solen.

När man mår dåligt,

under sin uppväxt. När man inte förstår varför, och när man ber alla omkring sig, om ursäkt för vad man gör. Utan att veta varför man gör det.
När man mår dåligt under sin uppväxt, beror det inte på dig som barn, det gör det aldrig..

kom på en sak,

men glömde bort vad det var..

V.29

Idag. Det innebär att det är 11 veckor kvar tills beräknad tid är slut. 11 veckor är ingenting.. Får se hur långt det hinns på skötbordet på de veckorna;)

Förstår inte.

Varför jag hela tiden får sendrag i min skadade fot.

Det var ju liksom meningen,

att jag skulle plugga nu. Men av nån anledning sitter jag här istället. Och hittar på allt utom att börja med det jag egentligen borde...

Gymmet!

Var väl en 8-10 månader sen jag tränade relativt kontinuerligt:) Så idag fick vi på oss träningskläderna å drog på gymmet. Jag var t.o.m så engagerad så att jag tog med mig gym-skorna.(för att få bra stöd för fötterna)
När jag väl snörat på mig dem, tar jag i vanlig ordning hopprepet för uppvärmning.
Första varvet av hoppande går bra, det andra med.. Men på det tredje hände något, när jag satte ner vänster fot i golvet, ville den inte vara med. Utan den vek sig, vilket gjorde att jag ramlade med min stora mage. Om man ska lyssna på Tomas förklaring(som sett allt, när han precis kom runt hörnet), såg det ganska roligt ut där jag satt i min "yoga-ställning med magen".. För mig då är det dock inte så roligt. Första dagen på gymmet, och jag kan inte gå på foten för tillfället, och mest troligt några dagar framöver. Den har svällt upp och fått en ljus nyans av blå än så länge.
Men jag kan ju vara nöjd med att bli upppassad iaf;)

Hmm..

Jag har hittat mina vinterskor. Dom behöver bara köpas.. Frågan är ju hur man lägger fram det på bästa sätt;)

Idag slog han till..

Min kära kille, och överraskade mig med en bio. Han hade ordnat barnvakt och donat å fixat. Det behövs bara en sån sak för att man ska känna sig på mycket bättre humör:)
Älskar dej fining:)

Studera på distans.

G. G som i godkänt. G som i att det räcker inte för mej!!!!!
Matte A och Svenska B med betyget G. Men vad ska jag göra åt saken? Jag Suger på matte! Och jag kan inte svenska skrivregler. meningsbyggnad/ordföljd/ordbetydelse. Predikat, bisatser m.m. m.m.
"du har fått godkänt på din uppgift Petra, men du behöver titta mer på...."
"du har bra förståelse för det svenska språket Petra, men detta är inte ett referat i dess rätta mening..."
Idag har jag 4 skrivarbeten jag ska lämna in. Tack vare omständigheter har det blivit tajt med tid.
Det är skönt att studera hemma, men det är Mycket svårare än att studera i skolan. Tur att det inte ens är halva kursen kvar på dessa tråk-ämnen. men, nu är det dags att göra något!

RSS 2.0