Gott nytt år!

Kl 00.00 inatt avger man som vanligt sitt nyårslöfte. Hade inte ens funderat på det innan jag läste någons blogg, å då slog det mej vad mitt nyårslöfte ska bli. Är ingenting jag tänker tala om här, men du sa ett par sanna ord... Ska även ta och be om ursäkt till människor som verkligen förtjänar det, har varit dum, jag vet/:

nog om det nu. Nytt år, nya möjligheter. Bara att blicka framåt, man lever bara en gång å då ska man vara glad å ha kul. Det ska jag se till att ha i fortsättningen med:)

Bara en tanke :Å visst, det kommer alltid finnas någon som har något man irriterar sig på, som har en egenskap bättre än ens egen. Men då får man tänka på att man givetvis har en annan egenskap som i sin tur är bättre. Onödig tid att gå och irritera sig på människor, man ska acceptera sig själv och vara nöjd med det man har.... YEAH!

Jaja, som sagt: Ha ett jävla kul gott nytt år, lev varje dag som den sista och take care, Peace out..

Bra låt som fan,  Alone-Claude Kelly;)

På jobbet

Än så länge, men slutar 16.00... Då blir det hem å kurera mej för att försöka lindra den kommande förkylningen.

Hm, ibland gör och säger man saker man egentligen inte menar, bara för att skydda sig själv.... Tyvärr!

Ibland,

Kan en låt ha så jävla dålig text, men ändå ett skönt sound. Jobbigt läge tycker jag.. men får skippa å lyssna på texten, så enkelt var det.
I fredags var det "hemmafest" här hos mig, inte så mkt människor, men trevligt hade vi:P. Tove börjar bli sjuk å jag tror jag vet vem som smittade henne. Men hon sa även att det är lugnt, så länge personen i fråga kommer å läser gonatt-sagor för henne i en veckas tid. Det var ganska sjysst av Tove tycker jag.
Även jag börjar känna förkylningen sätta sig på plats där nånstans mellan näsan å halsen, men det gör inget, hehe...

Vad säger man..

Behöver det här... Förlåt, verkligen. Men jag behöver det här. Trots att du är en underbar människa..

fantasin flödar

Här sitter vi, lite smått runda under fötterna. Den ena ritar båtar, den andra äter chips, den tredje har däckat på golvet å slog nyss huvudet å spiskanten.. Och så jag då, den fjärde. Här sitter jag vid datorn och skriver ett inlägg i min blogg. Men jag menar, när har man som mest fantasi? Jo just precis, när man har fått i sig lite alkohol, slappnat av i kroppen och släppt lite på hämningarna.
Den här kvällen vart inte som jag hade tänkt mej, men så kan det vara ibland... Och ja... Det var nog nån mening med det också.. Lika som det är nån mening med allt. Tjaaaaatiggggt!

Fest igår:) Var trevligt hemma, men vart lite tråkigare när vi väl gick på folkan, men blev ju trevligt igen när vi gick hem.. Larz-Kristerz Nästa, vi syns då:)

Barne sitter i en cell... Och äter sourcream å onion-chips.. Ne, nu ska jag get back to reality. Men vi hörs, syns och så vidare:D

Puss



Julafton,

är över.. Tove har träffat tomten å dom stora ögonen visade att det var med skräckblandad förtjusning. Det gick iaf över när hon fick sina  julklappar, å det gick då verkligen över när hon fick en tablettask i ett paket. Jag har en godisunge:)
Nu stundar juldagen å den berömda juldagsdansen. Får se vad den har att bjuda på i år.. Mina kära vänner kommer tillbaka hem, har saknat dom så mkt.. SportBarne, å Gunnarsson förstås...:)

Aja, ska gå å sova... Hämta kraft inför i morgon, för då är det fest... Å ska man festa ska man göra det ordentligt!!:D
Syns i morgon, över å ut.

Å du...

Förstår faan inte att du orkar med alltså......

Haha..

Jaa, vad säger man... Blir bara så jävla full av skratt. Å egentligen vet jag ingenting, HA HA HA HA....
Juldan, det är då det händer.. Jag lovar dej att vi syns;) å jag ser fram emot det... Hihi
Ännu ett av mina korta inlägg... Men de e ju strax bonde, kan ju inte missa sista avsnittet... Så tack å hej...


Men faan,

man ska inte tänka så jävla mycket. Inte faan blir man nå klokare av de...


Skulle väl ha skrivit nåt meningsfullt..

Någon gång.. Men jaa, vad är meningsfullt då. Trodde jag visste, trodde jag var på rätt spår..
Men men, har väl bara en svacka för tillfället..... Lr nå. Det löser sig.

Helgen har vart skoj, fest i fredags, var kul måste jag säga.. Tack alla ni för en skitrolig kväll. Var väl kanske lite full, men man måste väl vara det med nån gång. Var ju iaf skönt å sova två timmar den natten... Kröp till sängs kl 5 typ å skulle upp till 7 för då var det Sundsvall på tapeten. Nu är det ju dumt å klaga när man får skylla sig helt själv, men jag menar, varför gå hem när man har kul.. E ju inte alltid. dagen avlöpte bra ändå måste jag säga, trots tröttheten. Men hemresan vart värre. Jag skulle köra hem å tydligen ska man svänga i Ånge(vilket jag missade när jag satt där i mina egna tankar, hehe) Vi bytte chaufför efter ett tag eftersom vi skulle på sightseeing i ytterhogdal, men så började det komma mystiska småbyar och skyltar med Ljusdal 40 osv.. Men chauffören påstod att dessa småbyar låg alldeles utanför hoddal så då var ju allt lugnt då.......... Tills vi kom till skylten: Välkommen till Ljusdal.... Meen faan va segt! Jahapp, hade då kört precis 22 mil-vilket var likamed hemma om det hade varit rätt väg.. Men men, så kan det gå ibland å det var väl säkert nån mening med det också. Hehe!
Hittade iaf några julklappar å så, hade en trevlig dag:D
Ne, nu ska jag göra nån nytta.. Ha det bra alla:)

Stjärna!!!

...

I´m stuck in the middle of nowhere.. Searching for a way to get thru..

YEAH

Helvetes jävla skit...

Städa, städa, städa

Hur kan det vara så tråkigt. Allt, å då menar jag verkligen ALLT blir roligare än att städa. Jag hatar att ha det stökigt, men jag hatar även att städa. Hur ska man få det att gå ihop?! När jag blir rik ska jag iaf ha en städerska, självfallet...
å så har man väl plockat ihop allt, och det ser någorlunda ut........ 2 min! senare har fröken varit framme och det ser ut som en bombnedslag igen.... VARFÖR....... Varför kan hon inte bara leka med sina leksaker.:D

Personlighetsklyvning, har ni känt att det kan kännas som att man har det ibland. Jag är liksom 2 personer i en.. En som nuförtiden ändå känner lite harmoni och lugn.. Och så... Ja hon den där andra. Men jag menar, vem påstår att livet är smärtfritt. Utan molnen skulle man ju inte uppskatta solen. Allt är ju bättre än förut.. Och jag menar det Kan ju inte vara klockrent... För hur faan skulle det se ut..

BARNE ÄT FRUKOST!!!

Julklappshandling i helgen... Så jävla nice är det faan å handla juklappar... Elr var det komma bort? Jaa, det var det nog... Tack å hej, nu ska jag duka fram lite hö å vatten. Peace out, över å ut!

Det grundläggande..

En riktigt bra vän med förmåner, det är ju så det ska vara. För hur är man mot en vän? Jo, man är ärlig, lojal, står vid dennes sida, man drar sig inte för att visa känslor och tala om vad man tycker och tänker. Man skulle aldrig i hela sitt liv drömma om att såra sin vän...

Balansen

Harmoni, lugn och ro...

Har haft hela natten på mej..

Att skriva ett bra å genomtänkt inlägg här på bloggen. Men tyvärr, mina kära läsare så har jag inte orkat. Känner att jag inte bara kan skriva om allt jag tänker på.. För hur fan skulle det sluta! Mååånga tankar.. Och jag kan ju inte försöka skriva om nåt annat heller, för det är ju inte det jag tänker på... Nåt annat. Utan det är ju vad det är. Jobbar natt i natt. Första gången på ett tag. Men har ju min kära dator med så det har gått bra måste jag säga.. Klockan är nu 5.30, det vill säga 1,5 tim kvar. Skönt ändå, trots datorn.. Ne, nu ska jag ta å leva mej in i internetvärldem lite ett tag.
Tack å hej, hoppas ni sover gott därhemma:)

RSS 2.0