Förresten,

man ska vara en optimist..

Men..

Vad hände med livet då.. Vad hände med allt jag funderade på? Jobb, skola, vart jag ska bo, vad jag vill göra liksom? ja, vad fan hände? Hittade jag nån sorts ro på vägen här nånstans? ja, jag måste fan ha gjort det.. Det slog mej här när jag satt å läste nåns blogg. Alla dessa tankar personen hade, å som jag också hade, alldeles för några månader sedan bara. Dom har liksom bara försvunnit. Istället tar jag dagen med ro, gör vad jag ska, befinner mej i livet där jag är, varken framför, bakom eller någon annanstans. Utan just där jag är.. Hm, det var fan skumt det.. 

Men skönt dock. Håller det i sig så vettefan vad som har hänt. Då har den kommit. Min ro. Och min harmoni.. Men, det kanske kommer med åren;) Jag fyller ju trots allt 26 här om nån dag..

Puss på dej!

He´s all i ever wanted..

Jag är övertygad. Efter 4 månader,(då jag vanligtvis har börjat lessna för ett tag sen) är jag fortfarande tokkär. För varje dag som går, älskar jag honom mer å mer.. Varje gång jag tittar på honom tänker jag hur jävla snygg han är.. med sitt busiga hår, sina fina ögon å sin runda lilla mage:P, hehe nedå.. Han har ingen rund mage;) Han är bara... Snygg, fin, bäst, underbarast, klokast å bara helt jävla klockren. 
Är så jävla glad över att det vart som det vart, å att allt har gått våran väg. Han är liksom min kille i livet, för vem är väl som MIN Per Tomas Stenvall? jaa, det är absolut ingen det. Så jag tycker synd om alla er tjejer som inte har min Tomas, men tyvärr kan jag inte dela med mej. Så jag får verkligen hoppas att ni hittar/har hittat eran egen.. För att vara tillsammans med DEN, som man känner att man ska dela resten av sitt liv med, är som att bli hel på något vis.. Å det är jag nu. tack vare dej!

Älskar dej oändligt mycket, du är allt jag nånsin velat ha! Puss på dej, å bara dej..



Ö-sund by day..

Vart en stund på sjukhuset, så efter det var det bara att shoppa. När Tomas började bli trött å lite halvsur;) kände jag att det var dags att vi drog på kina å åt, där var det lunchbuffe för hela slanten, å ack så gott:) Synd bara att nudlarna var kokta för kort tid, å stekta lite för länge, men äh, ett i-landproblem som Micke skulle ha sagt.. Inge att hänga läpp för! Efter maten drog vi å kikade på bio, baksmällan vart det å som vanligt var det min kära pojkvän som skrattade högst å längst(tur att det bara var 3 till där;)) Men det gör inget, det är därför jag älskar honom, han är liksom inte riktigt som alla andra. 
jag menar, vem pratar i headset(på sitt försäljarjobb) När det finns "vanlig" hederlig telefon med lur å sladd... Ja inte Min Tomas iaf:)
Jaja, det var en liten avstickare. Åter till stan.
Efter bion fortsatte vi shoppa, gick på jc å inhandlade ett par jeans, Helt perfekt att dom syr upp där dessutom:) Han har ju ganska korta ben min kille(vilket han får höra ganska ofta, dock inte av mej) men vad spelar det för roll, han är ju liksom snyggast ändå.. När alla butiker stängde då vid 18-snåret var det ju bara att ge upp å dra vidare till lillänget, å efter det handla mat å sen hem. Skapligt slut efter den dagen, å väl hemma var det bara att packa upp å trilla i säng.. 

Tove kan numera kissa på pottan, lite duktig hon är då min gounge:)

Men nu börjar nog kanske Tomas bli klar efter en halvtimme i duschen, så det är väl bäst att jag plockar av bordet, vill ju inte att han ska bli tjurig på mej;)

Puss på er!

Dags..

Å skriva ett nytt inlägg kanske. Ska börja med att göra en bekännelse, i ett infall av osäkerhet(eller vad man nu väljer att kalla det) kollade jag historiken på datorn.. Hittade dock inge misstänksamt, å förstår liksom inte riktigt varför jag gjorde det.. Men men, det är gjort nu å ska inte göras igen, sånt där är till för dom som är svartsjuk, å det är inte jag.. Jag har min kille, å det vet jag. Å han har mej, å det hoppas jag att han vet! I morgon bär det av till stan, vi ska shoppa, käka kinamat å ev gå på bio:) Får se hur mycket vi orkar:) Men liiite mysigt vi ska ha! Äh, nu ska jag hoppa in i duschen så jag får krypa ner i säng nån gång:)


Petra Martinsson♥Tomas Stenvall, idag, igår, imorgon å tills döden skiljer oss åt..

:)

Vart beordrad av min pojkvän att uppdatera min blogg, medans han gick på toa å gjorde nr 2.. Så jag får väl lov att göra det då. Har liksom lite ordtorka, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan ju berätta att vi tog en liten tripp till ö-sund idag, införskaffade en ny familjemedlem. När vi sen anlände hem till Linsell var det ett jävla pysslande på lillebror å Tomas, dom skurade bur, fyllde på spån, matkopp, vattenbehållare å gjorde små hus.. När det väl var klart samlades dom runt buren för att kika när våran nya HAMSTER:) invigde sitt hem, HAHAHHAHAHAHAHAHAHA. Dom är ju bra söt:)

Men nu börjar det bli sent å eftersom jag ska upp kl 6.oo i morgonbitti, känns det som att det är dags att tänka på refrängen.
Ta hand om er alla!
Jag älskar MIN Tomas:)

Ut å över

Ska väl skriva några rader..

Man kommer ju i såna här perioder, då man har lite dålig fantasi. Jag känner att jag måste ändå censurera lite i min blogg, kan inte skriva alla tankar(även om jag vill). Men Sveg är för litet för det.. Eller så var det jag som var för feg, vet inte riktigt det än.. Men dom allra flesta vet så mycket om saker å vänner, som deras vänner tyvärr inte får reda på. Själv så sitter man där å är helt ovetandes.. Men det är livet antar jag, bestämde mej nu i detta ögonblick för att trycka upp en tshirt, bespara mej skitsnack, ta det med den det gäller... ska det stå. 

Idag ska pappa Tommy laga mat åt mej å Tomas å goungen, det tycker vi om.. Får då slipper jag laga:D

Helvete.. I did it again..

Jag hade pärlsocker på toscabullarna, istället för tosca... Jag säger bara en sak: Helvete..

Nu

blir det duschen.. Efter en dag med jobb å ridning. Säger bara en sak mm m m:)

Dagens konstaterande

Surströmmingsburkarna går inte att stapla på varandra.........

70års-kalas..

idag igen då:) Tomas farmor som fyllde, å det bjöds på exotisk planka å tårta. Mycket gott eller som Tomas skulle ha sagt, gött.. Fast det kanske bara är vid vissa andra tillfällen;)
Nu tror jag bestämt att det är dags å sluta med mina dåliga skämt. Känns som att dom jag har dragit, räcker å blir över för det här året ;) Iaf för Tomas del.. Ne, mysläge i soffan:)

Ta hand om er alla!

Tänkte väl kanske,

att jag skulle blogga.. Men har taskig fantasi tyvärr. Det enda jag kan tala om är att min Tomas är bra go han:)

Tack å hej, ta hand om er alla!

du är vår 999.999,

besökare, därför har du chans att vinna en lcd-tv. Det har det stått nu de 4 senaste gångerna jag varit in...

Tänkte bara uttrycka mina känslor lite kort idag, å det är mina känslor till Tomas Stenvall: Jag älskar dej!

Ne men helvete.

Nu fick jag lite ångest. Jag är ingen dum människa, vad tjänar man på att vara dum? Absolut ingenting. Det tråkiga är ju att ingenting är menat, det har bara blivit så precis. men varför då fortsätta å  göra någon illa ännu mer? Ne, nu får det fan vara nog, jag ber om ursäkt för att jag är dum i huvudet ibland, å jag ska sluta med det på en gång!! Så även om du hatar mej, så ska jag aldrig mer göra nåt mot dej..

jomenvisst..

Klarade han uppkörningen, stort grattis till honom:D

Med ett litet blogginlägg

Vill jag bara säga att jag mår bra, så jävla bra! Det är tack vare dej min kära Tomas, av dej får jag kraft å orka..

Det enda jag undrar är om Kurki klarade uppkörningen, måste skicka ett sms å fråga tror jag:)

Tack å hej

70års-kalas..

Var det i som stod på tapeten i helgen. Låtsasfarfar i Svenstavik höll partaj, å det var trevligt men knottigt.. Spenderade natten i husvagn, jag, Tomas, Zehlina,Gunnar, Cornelia, mor å "far". Ulf kommer instormandes på natten å försöker diskret sno täcket av mamma, det lyckades dock inte varvid han kryper upp i överslafen(med sina 100 pannor)å började snarka som aldrig förr:ZzzzZzzz.. På morgonsidan sen var det mycket roligt att kolla in den snygga stilen, när han iförd i kallingar försöker klättra ner. Å mammas lättnad över att sängen höll, så att han inte ramlat ner å mosat dom.. Men, det är grej som är roligare när man väl är där:) 

Nu är det dags att gå ner å slå ett slag på det där röret i väggen. För varmvattatnet har tydligen lagt av. Till veckan kommer dom å borrar bergvärme.. Liiiite nöjd vi är över det då;O)

Puss å hej

Idag,

lär ju alla vara ute på björnfesten, säkert ha jävligt skoj, å prata å kramas med dom flesta. Säkert göra mer än så också, å även ta med någon hem. Morgondagen kommer bjuda på ångest å bakfylla. Trots att man kanske inte har gjort nåt hemskt.. Man vill helst bara ligga i sängen å dra täcket över huvudet å säga: det här VAR fan sista gången jag drack alltså.. Men trots det kommer nästa utegrej,å med den samma procedur dagen efter. Och så fortsätter det.. Det känns som att jag har fått någorlunda nog av det faktiskt, dricker "nuförtiden" med måtta, å när jag vaknar dagen därpå så har jag inte samma ångest. Å faktiskt, så kommer jag ihåg allt utan att det känns som om allting var i en dimma.. det tycker jag är skönt!

Men, som vanligt pratar jag för mej själv å ingen annan.. Alla är vi olika..

Petra♥Tomas

by the way..

Nån som är duktig på bloggdesign? Skulle vilja byta nu.. Även fast denna är skitsnygg(frugan;)) så vill man byta nån gång ibland:D Så... Säg till då...:)

HA HA

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha,
  Gimm´e more, i löööv it! Lööve me... Ne, jag är inte störd på nåt sätt.. Jag bara tycker det är så kul:D

det är ju liksom bara det..

Jag är inte klar med mej själv ännu.. Det känns orättvist liksom.. Fast inte mot mej:/ Men jag känner att det är ju det jag måste.. Det är mitt nästa mål i livet. Mitt mål som jag ska nå tillsammans med dej. Å Tove såklart!

RSS 2.0