Inte som jag vill.

Student. Strävan efter höga betyg=studentstress. Höga ambitioner och för lite tid, resultat bara godkänt. "bara". Egentligen ska jag vara nöjd ändå, men det är jag inte å det gör mig trött..

för övrigt är min mattebok fylld av sådana här meningar..

och ett å annat frågetecken också.. Förresten...om det är någon som vet hur jag snurrar bilden så hojta;)

jag kämpar på.


Det du inte såg.

Med Patrick Sjöberg, är kvällens läsning. Kom att tänkta på ett radioprogram jag hörde när den här boken precis släppts. Det var diverse konstiga tankar och åsikter.. Ibland skrämmer det mig hur lite insikt vissa människor har, hur lite förståelse det finns. Patrick Sjöberg var ett barn när det hände, ändå undrar folk över saker som: varför sa han inte nej.. Ett barn litar på dig som vuxen, och tror att det den vuxne gör är rätt, det är inte så enkelt som att säga nej, i vilken situation det än gäller när man är ett barn. Jag anser att i alla livssituationer som uppstår när man är barn, så finns det inte ett val, utan som barn blir du formad av de vuxna runt omkring, det är de som gör dina val, därför är det sjukt viktigt att ha förståelse för sina barn och tänka att barn gör som du gör, inte som du säger. En missbrukare har också varit barn en gång i tiden..

Men se på faan!

Jag lyckades hålla mig från att ta nässpray i går kväll.. Så nu kanske det snart blir bra i nästäppan. Vore sjukt gött..

blir snart tokig.

Denna jävla nästäppa som aldrig vill ge sig. Kan dock bero på nässprayen, nä nu måste jag googla.

Dum.

Ibland så känner jag mig bara så jävla dum. Jag sitter liksom här med min matte och fattar INGENTING. Företagsekonomin har gått bra, men nu har jag kommit till kapitlet som handlar om att höja lönsamheten inom företaget, och där ska man då RÄKNA ut hur stor summan måste vara för att gå "jämt" upp, eller med vinst.. Men SUCK SUCK SUCK. Och samtidigt känner jag såhär, jag försöker att intala mig själv att jag istället för att sucka och tappa hoppet, ska se på det positivt och Inte redan innan jag sätter mig, ställa in mig på att det kommer gå åt H-vete, för då gör det det... Jag hade iaf Jenny här en dag, å hon förklarade så jag förstod en hel del, det var ju bara det där med att repetera också..;)

Beroende?!

Har du problem att sluta äta godis? Hur mycket du än bestämmer dig för att nää, nu är det nog med choklad, dricka, chips eller smågodis, så är du likförbannat där nästa dag å nallar ur skåpet, bakar dig något eller åker på affären å köper. Har du problem med att sluta shoppa? Du MÅSTE bara ha den där tröjan eller det där halsbandet. Du känner dig inte fin annars, å kollar man på priset så är det ju rena fyndet! Men så svårt kan det ju inte vara, alla har vi ju ett val! Det är ju BARA att sluta.... Eller är det verkligen det?

gonatt!

Ödsla inte energi på onödiga saker. Alla människor är olika och tycker olika, är det en situation där du på något sätt blir påverkad så måste man givetvis sätta sina gränser, men man måste välja sina strider. Man behöver inte hävda sin åsikt överallt i varje situation eller diskussion, ingen har mer rätt än den andra. Vi har alla olika erfarenheter, värdegrund och uppväxt i livet, den ena varken bättte eller sämre än den andra. En bra lärdom jag fått av en fin människa är just den: ödsla inte energi på onödiga saker, lägg energin på bättre saker..

Changes.

Allting förändras. det bara är så.

Just idag.

Just idag är jag stark. Just idag känner jag att jag måste sluta vara snäll på min egen bekostnad. För av någon anledning så är jag det, snäll mot människor trots att dom behandlar mig illa. Nä det är de där med å sätta gränser å säga vad man tycker och tänker oavsett hur hårt det är.

Tröttsamt!

Hur jag än gör så kan jag fan inte få till "om mig"-rutan.. Tröttsamt!

RSS 2.0