Linsell

sitter i fotöjlen hemma i Linsell. Laddar för att fortsätta städa ur stugan.. Det är en del att göra å det kommer ta sin lilla tid, men det är ju bara att kämpa på:)
Är lite orolig för våran lilla schäfer. Han går inte upp i vikt som han ska, har utslag/små knölar på nosen, när vi fick honom hade han haft en långvarig infektion brevid pungen. Så långvarig så han utvecklat elefanthud.. Det fick vi penecillin mot och det försvann, men har nu kommit tillbaka på andra sidan.. Han hade även öroninflammation när vi tog honom, och nu börjar det se rött ut i det andra örat.
det tråkigaste av allt är att dom förra ägarna avslutat försäkringen. Och att jag inte än står som ägare på hnom har inneburit att jag fortfarande väntar på att få bekräftelse från skk,och innan jag står som ägare på honom kan jag inte försäkra honom. Härligt det! Jag antar att det ska göras en hudutredning nu, och det är ju jävligt härligt innan försäkringen är klar och användbar..
Men men, man lär sig väl nåt av varje erfarenhet i livet. Så jag får väl lägga det här till listan av lärdomar. Listan med kostsamma lärdomar..

Jahapp

Vad ska man skriva om idag då.
Har taskig fantasi och noll ork. Borde ta å diska lite här hemma. Gå ut med hundarna m.m. Men orken finns inte i kroppen. Sov hela kvällen igår. Gick å la oss kl 22 å så sov jag till 10 i morse. Är fortfarande lika trött och skulle lätt kunna lägga mig å sova igen.. Då ni, är man trött.
Jag har 3 saker på min göra.lista idag.
Nr 1, diska
Nr 2, gå ut med hundarna
Nr 3, hämta pinkskydden hos Anna..

Över å ut

Tänkvärt ordspråk..

Den farligaste av våra fördomar, är tron att vi inte har någraKlicka för mer information om detta ordspråk! 


En händelse som gav mej hopp om mänskligheten.

En mörkhyad kille kommer fram till mej, när jag sitter i kassa, och frågar om vägen till buss-stationen. Efetrsom jag har rätt så mycket folk i kö, och det är en besvärlig väg att beskriva, ber jag en herre(Ortsbo-dock inflyttad såklart) förklara vägen för honom.
Herren säger i sin tur: Nej, men jag kan köra honom.

Jag tycker det var otroligt fint gjort och jag önskar alla var så medmänskliga som honom..

Taskig uppdatering.

Men har en del för mej, så det är svårt att hinna med.
Mycket projekt på gång.. Och det börjar närma sig flytt igen..


RSS 2.0