<3<3<3<3<3<3

♥Livi´n tha dream.... ♥

hehe

idag har jag konstaterat att det finns mycke jag vill.. Jag skulle vilja utöka min träning med ca 2 pass/vecka. Jag vill lära Montana lite dressyr, så jag kan vara med på klubbmästerskapet i slutet av nästa månad. Jag skulle vilja börja med pistolskytte. Jag skulle vilja börja på yoga.. Men så var det ju det där med tiden.. Å pengarna... Men jag menar, man behöver ju inte göra allt samtidigt, fast helst;) Men som jag brukar säga.. Vilket jävla ilands-problem.
När jag nu ändå började tänka på ilands-problem kan jag ju inte låta bli att nämna en till sak.
Nämligen kort-terminalerna på ica. Nästan dagligen får jag höra att det är trångt, å inte går att dra kortet ordentligt.. Men jag menar, shieet viiiiilket jäääävla problem. Eller..
Ne, nu ska jag ut å gå en sväng med hunden, natta barnet å ge min älskling lite kvalitetstid* innan det blir jobb kl 7.00 i morgon-bitti..
Meeeeen, ta hand om er nu å till er som är mina vänner, familj ,etc, er tycker jag om.. Till andra er andra, jaa vad bryr det mej...
Puss på dej;)
*Kan tolkas på vilket vis ni föredrar

fy fan..

Kollade precis ett klipp på facebook. Det handlade om lilla Kelsey, 2 år. Som blev misshandlad å slutligen ihjälsparkad/slagen av sin mamma å styvpappa. Så dom senaste 8 minuterna har mina tårar runnit, å min kropp gjort uppror. Jag vrider mej i kramper å drar mej i håret medans musiken spelar å alla bilder med text drar förbi.. tvingar mej själv å se på det, trots att jag helst av allt vill stänga av, stänga av å kasta datorn i golvet å hoppa på den, å ta upp den , å kasta den i golvet igen.
För det gör så jävla ont, det gör så jävla ont å se, se å veta att det händer, hela tiden, hela dagarna. Säkert även hos nån man känner eller vet vem det är.  Jag önskar jag kunde hjälpa å göra nånting.. Men hur ska jag kunna det? Vad är det som får en människa att göra såna saker mot sitt/nån annans-barn?
Det enda jag vet är att jag alltid kommer, vid första tecken på att nån far illa, göra allt som står i min makt för att hjälpa..
Jag önskar bara att hennes pappa aldrig gjort militärtjänst. Trots det är det inte det som är det väsentliga. Sjuka människor finns det gott om. Det enda jag vet är att mitt barn aldrig ska utsättas för dom!!

Tandvärk å magsmärtor..

Det har mina senaste veckor bestått av.. (fast endast 2 dagar av magsmärtor) Men det är väl så, när jag väl hade tagit mej till tandläkaren(efter att min fina pojkvän ringt å bokat tid) då kom det andra. Som ett brev på posten bara.. Men äh, det går ju över iaf. Förhoppningsvis..

Har ju hänt en hel del dom här dagarna som jag inte skrivit på(datorn har varit utlånad till herr David) Men förhoppningsvis hittar den hem idag, så då blir det väl lite mer igen. Har liksom tappat tråden.. Får hoppas jag kommer på nåt mer intressant i nästa inlägg:)

Puss på dej:)

Jag älskar dej!!



Så ända in helvete jävla mycket!

Puss;)

Min dag.

Klev upp kl 9, sen dess har jag..

Klätt på Mej själv å Tove,
handlat frukost å ätit,
klippt cissis klor,
startat en tvätt,
lagt pisskläder i blöt,
diskat,
rensat kylskåpet,
plockat upp alla saker från golvet,
rensat bänk/bord,
vattnat blommor,
bytt soppåse,
plockat ur ryggsäck, lagt tillaka allt på sin plats/tvättat,
diskat hundkopp/vattenkopp å torkat rent hundmat-ställe,
öppnat ny hundmat å fyllt på kopp,
torkat bänk, bord å diskat duk/ tvättat duk...

Nu ska jag,

gå långpromenad med hunden, smsa regnr å gå på affärn å faxa papper.

När jag kommer hem igen ska jag,

Diska resten av disken eftersom allt inte fick plats i diskskåpet,
duscha cissi,
väcka fröken å packa hennes saker,
laga mat antar jag(eller idag blir det värma),
vika tvätt å hänga tvätt...

Å ja, nåt mer dyker det säkert upp.. men hey, jag hade ju iaf en ledig dag....hehe

Dags att skriva nå vettigt..



För en kort sammanfattning. Jag mår bra, förutom de här småsakerna som alltid kommer finnas i mitt liv.. Förutom dom så mår jag så jävla bra..
Å en stor del av det är faktiskt Tomas Stenvall. Han är så jävla underbar. Han har allt som jag behöver hos en kille. 
Han är förstående, han är sann  å ärlig, han är mysig, han går och prata med på ett sätt, som jag inte trodde det gick att prata med en kille på.. Han är bra med Tove, han är (bättre än många andra;)) på att dom hära hushålls-sysslorna, å han har tålamod, tålamod med mej. Sakta men säkert kommer det komma. 

Å jaa... Han är bara, helt jävla underbar, helt jävla bäst!!

Förövrigt är det en ledig dag för min del idag, å det är skönt som fan! Tove ska nog åka till sin pappa, så då blir det nog å rida en sväng å kanske städa en aning. Bada hunden tror jag det lutar åt idag med! Sen finns det några filmer som ska ses:) B.la 17 again å pineapple express.. Jaa, ta hand om er alla å må bra:)

Puss på dej..

ut!

Eller ja menar,

Clinisk perfektion:) haha...

Städdag idag,

på jobbet.. I morgon är det mijöinspektion på tapeten, å som Martin skulle ha sagt, vi ska städa till klinisk perfektion...

Över å ut

Eller ja..

Världens finaste, menar jag;)

I morgon,

Fyller min låtsaspappa år.. Han fyller 47 tror jag bestämt. men kan dock ha fel.. Nån som har ett bra tips på en bra present? Är så jävla svårt att köpa presenter till nån som redan har det mesta.. Nu ska jag återgå till mitt jobb. 5 timmar kvar tills jag får kramas med min älskling.

Får se om vi flyttar uppåt eller neråt;) Han är ju då vintermänniska å jag mer åt sommarhållet. Men vi får  kompromissa. Vi kan ju flytta både uppåt å neråt. jag menar, innan man slår sig till ro måste man ju göra nåt mer av livet... Men det är klart, för vissa räcker det att bo i här. Å det är ju upp till dom. Jag vill dock se lite mer av vårt vackra land;)

Puss på dej Tomas Stenvall, Svegs finaste:)

Pryda människor :?

Hade ett tanke idag när jag stökade omkring på jobbet, hade en tanke om ett inlägg som flöt på fint.. Men det har nu försvunnit. 
Det enda jag kom ihåg var att jag bara fick en sån jävla lust att skriva ett inlägg om pryda människor(människor som anser sej pryda, rättare sagt)för såna finns det ett gäng av.. 
Att anse sej vara nåt annat än vad man är, räcker liksom. 
Jag anser att det är en fas. 
Antingen växer man upp, å växer ifrån det.. Eller så stannar man i det resten av livet, å det är väl för taskigt för en själv. Finns ju ingen annan som lider av det liksom. Å då kommer ju frågan, varför ska jag då bry mej.. 
Å jaa, det gör jag ju inte egentligen. Fick bara en sån jävla lust å berätta min åsikt om det, å det gör jag ju om jag vill.. Nu när jag satt här å tänkte efter vad ordet pryd innebär för mej, så kom jag liksom inte riktigt på det heller. jag kom bara på att jag anser att det finns ingen som är mer pryd än någon annan. Det finns ingen som är finare än nån annan å det finns ingen som är bättre än nån annan. Eller jo förresten, alla dom som har växt ifrån dom här sakerna, dom mår nog iaf lite bättre...
Å dagens syn på alkohol ska vi ju inte ens diskutera, men jag dricker den själv så jag kan inte göra nåt annat än å hålla käften. Än så länge...
Men alkohol är nog fan det värsta utav droger.. Det blir aldrig så mycket intriger som då.. Ärligt talat..

Hade sett fram emot..

En myskväll med min älskling. Men istället vart det jobb för honom.. Tur att vi har resten av livet på oss att mysa!
Är några jävla snorungar som håller på å busringer till honom med, jävla tur att man man har en sån snygg kille. Så att en massa tjejer måste busringa till honom. Men tji fick dom, för han är bara min.. 

Ska göra iordning min lilla fröken för sängen nu, sen blir det disken, tvätten, kanske tvn å sen sängen.. Lät som en trevlig kväll:) Men det blir trevligt, när allt är gjort å klart. För då är det i sin ordning å jag kan slappna av..

Puss på dej!

Over å ut

Konstateranden..

Konstaterande 1: Tomas är killen i mitt liv..

Konstaterande 2: Vi behöver köpa fler små-skedar.

Konstaterande 3: Jag måste sluta sitta vid datorn å gå ut med hunden å krypa ner i sängen....

konstaterande 4: Snart så....



För det är ingen vanlig dag..

Det är ju min födelsedag:) Ett år närmare 30, å det gör mej faktiskt ingenting. Age ain´t nothing but a number... Det är min filosofi. Jag har redan var med om ganska mycket i mitt liv, och jag vet att jag kommer vara med om ganska mycket till. Hur ung  jag är var då struntsamma.. Men nu står han här i dörröppningen, tittar undrande på mej... Å jag vet vad han undrar: Kan hon inte sluta skriva å komma å lägga sig;)
Så jag ska väl ta å göra det då:)

ta hand om er..

Över å in..



Nu drar vi..

Jag, Tomas, Tove, lillasysteryster med pojkvän. Jobbet är avklarat med bravur måste jag säga.. Å inte gjorde jag inbrott idag heller. 
Nu återstår en ridtur på ett par timmar å sen blir det kålbulle, korvgrillning å allmänt mys i stugan.. Fan livet är bra underbart. Det gäller å ta tillvara på, å göra dom här små sakerna. Även om det är mycket styr för en natt, så är det lätt värt det.
Bättre än att sitta inne å klaga på att man är rastlös å att det inte händer nåt. 
Blir så deprimerad på allt klagande. LIVET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL. Om man inte har krav som inte går att uppfylla. Men som Micke Bladh, jag å Daniel skulle säga: Ett jävla(svordomen var min egen) i-landsprolem..

Så, ta hand om er. Gör nåt kul å må bra. Man lever bara en gång:)

Ut å ut..

Så kan det gå..

Visst, han var en knarkare. Han var en knarkare på 50 år. Det var även vad han har gjort i hela sitt liv... Knarkat. Men han är inte värd nåt mindre för det. 
Han var även en människa, en jävla fin å vänlig människa. 
Å han var duktig på gitarr, förjävla duktig. Nu är han borta, det var vad han valde i sitt liv, å jag kan inte låta bli å undra liksom.. Varför är det så orättvist? 
Varför får han, som misshandlar sin mamma ute på ica-parkering, fortsätta leva? 
Eller dom som behandlar sina barn(nära å kära överhuvudtaget) illa på diverse vis, varför får dom leva? 
Visst, han var en knarkare... tänker dom flesta, en mindre, vad gör det liksom? 
Men det är väl lätt för dom som inte känner honom å säga det. Då kan jag ju tala om att det är förjävla fel. Han var en människa liksom alla andra, med varken mer eller mindre värde. han var godhjärtat å gjorde inte en fluga förnär. Han höll sig till sin gitarr å rökte sitt hasch. Varken mer eller mindre.

Kanske, har han på nåt vis fått ro nu.. Å det önskar jag honom. Han var en snäll människa. Men ändå kan jag inte låta bli å tycka att de är orättvist. det finns så många som gör så många andra illa. Varför just han, varför inte dom?
Men livet är inte alltid rättvist, om man nu ens kan kalla det rättvisa.. Å vem är det egentligen som avgör. 
Det är ju inte jag. Å det är ju inte du.. Å det är ju inte nån gud(enligt min mening). Ödet? Njae, det vettefan...



diverse händelser:

En karl( 50årsåldern), kommer in på ica. Han pratar lite med "ica-micke" först, å berättar b.la att han letar tjejer på nätet. Det dröjer väl inte för lång tid innan han kommer till mej å börjar prata(Micke har tydligen tipsat honom om å ragga på mej istället).. Nu var det ju visserligen inte det som var det väsentliga, utan det var mest det han sa.. Klockan var ca 9 på morgonen, såhär gick samtalet..

Han: Jag började dagen med en starköl.
Jag: Jaså, såhär på morgonen?
Han: Ja men du vet, jag är lite blyg av mej.. Å eftersom ni Svegsbor är så svåra å få kontakt med, så känner jag mej mer social när jag fått i mej nån öl.
Jag: Jaså..
Han: Jaa, dessutom kan jag berätta historier för mej själv som jag aldrig hört förut..
Jag: Jaså...

Jaa, vad säger man? Himla skum den där iaf, hehe..

Vart tyvärr bara en händelse, glömde bort resten som jag så fint hade tänkt på.. Men dom kommer väl åter:)
Kl är nu 22.10 å jag tror att jag å min fina pojkvän ska ta å krypa ner i sängen.. han börjar kl 5, å jag börjar kl 7. Så det är väl på sin plats då tänker jag.. i morgon väntar jobb, å kanske nåt mer kul:)

Ha de så jävla bra alla:)

Puss på dej..

Yeah..

Du å jag älskling...

ica

för dagen. Många, funderingar för dagen. Men jag har min drivkraft. I slutändan kommer jag ändå alltid ha den där, oavsett vad. Men just nu, har jag en bra drivkraft, en drivkraft som ger mej ork å energi. Ork å ta itu med allt som måste tas itu med, men som kanske inte alltid är så kul.
Energi till det vardagliga, jobb, barn, allt vad hemmet innefattar. m.m.. Ja, ett helt vanligt jävla vuxenliv. För det är ju vad det är..
Nånstans är det alltid hos en själv bollen ligger. Livet är ingen jävla dans på rosor, å så är det bara. Å nånstans, även fast man inte kan se det just då, så är det ju av dessa situationer man lär sig något. Å kliver ett steg framåt..

Å som jag brukar säga, man kunde fan ha haft det mycket värre.. Så in i helvete mycket värre....

Å vet ni vad, jag gillar å svära. Å dom som säger att man har dåligt ordförråd när man svär kan ju slänga sig i väggen;) För jag svär hur mycket jag vill. Å fick ändå MVG på mina prov i svenska, som innefattade just det, ord..

men, åter till verkligheten. Jobb, hem å diverse problem. Men även Tomas, Tove, Vänner å familj.. Ni gör livet värt att leva! Love ya:)

Puss på dej...

RSS 2.0