fan,

längesen nu.. Hinner tyvärr inte skriva så mkt denna gång heller.. Bara undrar liksom.. Nån gång måste det väl bli som det ska...

Tänkte bara säga..


Makrillmacka är gott;)

trött

efter dagens bravader.. Åkte till vemdalen å bestämde oss för att ta sittliften upp på toppen å fika. Har ju aldrig åkt sån där lift förut, å de+höjdrädsla var ju inte den bästa kombinationen.. Ännu värre var det när vi konstaterade att, what comes up, must come down. Men, det var ju bara att bita ihop å göra det bästa av situationen, vart lite lugnare när han(liftkillen) sa att det inte hänt några olyckor på senaste.. Om nånsin.. Hehe. Nerresan var faktiskt rätt så skön, skulle tom kunna tänka mig att göra om det.

Dagen fick avslutas med grillning hos syrran, å nu bär det av till Linsell å en film å en sofffa.. Först på jobbet å fylla på godispåsar;)

   Saknar min kompis:/


Idag,

kommer Tommy hit å hälsar på... Blir nog roligt för lilla fröken å träffa honom... Är lite less, less på att livet inte kan vara bra hela tiden.. Men det är väl så det ska vara antar jag. För hur vore det om det skulle vara lätt.. Då har man ju inget att kämpa för.. Har kommit underfun med att min blogg är lite av en känsloblogg, och så kommer den att förbli. Tänker inte be om ursäkt för de, för som vanligt skriver jag vad jag vill;)

Börjar jobba om en timme, å nu ska jag nog dra å kolla på vedhuggning en sväng..

Internet..

Är verkligen nåt för sig.. Som en annan värld nästan, där kan man skriva skit om varandra, skriva pikar om varandra på facebook m.m.. Så otroligt moget. Istället för att ta det med den människan det gäller direkt.. Helt otroligt..

Hej:)

Veckans konstaterande: Fatih ser tydligen mer ut som Ica-personal än jag;D

Våren närmar sig, och sommaren med den. Det blir ljusare ute å ljuset får mej att känna liv å glädje... Och det är en jävla tur att det blir ljusare eftersom jag inte har nå lyse på bilen.... Lr hur, Tomas;) Men, det är en lätt sak att ordna.

Vi hörs

Men

Jag skiter i dej.. Å dej.. Å er.. Har ni inge bättre för er än å prata om mej å mitt liv... Så varsågod, jag är inte omöjlig, så jag unnar er det... Å vadå, alltid roar det någon. Jag är glad ändå, jag har vad jag behöver;)

Jobbat hela påskhelgen, vilket öde, tur att jag tjänar en massa pengar:) Har någon sorts ro i kroppen nu igen. Hoppas den stannar ett tag den här gången. Men det blir som det blir, jag hymlar(säger man så?!) inte med något. Dåligt mår man, hellre prata om det och få det ur sej, än å låtsas som det inte finns..  Men det är jag de, alla gör vi som vi vill.. Nu ska jag göra mitt "sidanomjobb", uppdaterar när tillgång till dator finns:)

Ta det lugnt så länge, å trots allt, kärlek till er alla!

Jomenvisst..

Behöver inte vänner som påstår att jag ljuger. Behöver inte "vänner" som ringer å gapar å skriker å kallar mej de mesta man kan kalla någon. Behöver inte vänner elr folk runt omkring mig som påstår att jag hellre super än å är med min dotter. Behöver inte folk omkring mej som snackar skit överhuvudtaget... Bristningsgränsen är nådd. Men vad kan man förvänta sig när man bor i en liten by. Tur att jag har folk omkring mej som är normal i huvudet iaf.. Tack för att NI finns!!

kärlek till er...

Yes...

lr vad säger man..

Alltså...

Är det inte de ena, så är det faan de andra... hehe

jomenvisst...

Det är ju liksom så det är... Så varför ska det vara så svårt, när det inte är det egentligen? Jadu, det var en bra fråga....

:)

trots allt:)

Var ett tag sen nu

Har ju liksom ingen dator hemmaå tycker jag mest jobbar... Men det är bra, händer mkt i livet just nu.. Lite för mycket. Fick en jävligt otrevlig överraskning idag, så aaatttt, helvete... Men aja, nu ska jag gå till Micke å äta fiskpinnar å mos i pitabröd.. Hehe, han har sina ideer...

Hoppas du inte är arg på mej:/

RSS 2.0