Me, myself and i,

Men vem är inte det.. Jag är tillbaka igen, men om jag ville det var ju en annan fråga.. Vem är du? Vad vill du mej? Men samtidigt trivs jag ju med det, det är ett sätt att inte ta saker på för stort allvar, men är det bra? Jaa, knappast, men skit i det..


Mm,

Så kan det vara, Sov gott folk, följ ditt hjärta det är det enda rätta!!

Jag fattar inte..

Hur faan kan det bara hända, var kommer det ifrån... Från skaplig till att trilla över kanten, falla falla falla... Men så...  Normalt. Men jippie, What the fucks our problem? Fattar ni? Hehe, inte jag heller om jag ska vara ärlig. Men vadå, lifes a bitch, then u die, elr vad det är dom säger, hehehe... Zäta, FUCK, du rocks.. Å jag såklart... Å Tovis...Hehe, peace:D

Me, myself and i

Fick ha kvar datoren iaf:)

Tack min kära lapp:).. Kommit hem från Västerås då igen, var så jävla skönt å vara där, lutar nog åt att jag flyttar dit igen så småningom. Men man vet ju inte vad som händer, har jag lärt mig:) Är trött, ska gå å sova.. God natt

Västerås,

i morgon då. Ska bli kul å göra nåt annat... Än linsell. Har saknat ica maxi ute på Hälla..Faan va nice de ska bli å köpa kryddstarka nudlar:D Idag har saker och ting äntligen kommit till sin ände, känns skönt å samtidigt jobbigt, Hoppas nu kunna fokusera på mej och min lilla goding, fröken som är viktigare än allt annat! Blir nog av med datoren här i dagarna också, her Niklas vill ha tillbaka den.. Men är ju hans, så de är inge mer att göra åt de:/ Får skaffa mej en egen.. Fast det kanske är ganska skönt att vara utan, slipper man bli sittande här hela kvällarna å mest hela tiden:).. Puss å hej!

Hehe,

de gick åt pipsvängen...


Jajemen..

Dom är ju inte hemma alla...
"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." "En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." "Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter."  Hehe, var en citatdag i dag:)

Puss...

Jobbar,

en dag som denna då. Ibland blir man överraskad. Trodde jag hade någorlunda koll, men det hade jag inte.. Vart fan tog magkänslan vägen:)... Jaja, så kan det gå. Vill ha en rolig blogg, som Johnny W, han har en rolig blogg, läs den!, men e inte så påhittig:/.. Elr jo, kanske om jag anstränger mej lite mer.. Får försöka göra det då:) Puss å hej!

Ett nytt kapitel,

var så deprimerande att läsa min egen blogg så nu börjar jag om. Ibland får man liksom nog. Synd att man inte kan vara lika bestämd hela tiden. Ett steg framåt å två steg bakåt.. Men men, i´m trying.. Ska lära mig leva i ensamheten, de är mitt nästa mål..:) sov gott!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0