Smaken är som..

Idag ska det smakas fläskfile stekt med lök i en massa olja, å ris till det..

Igår var jag å hälsade på Morgen på skolan. Planen är ju att söka in på komvux till hösten.. Å efter det blir det högskolan.. Jag har Stoora planer för min framtid;)

Man måste förverkliga sin dröm. Varför inte liksom?

Jag<3Tomas

Filmtajm

Dags att skriva ett inlägg igen.. Har precis sett på en intressant film.
Law abanding citizen(den var med Gerard Butler Ida;)) Det var väldigt bra å gripande. Undrar om det finns människor som är sådär smarta.. Det var nästan läskigt.

Så nu börjar nästa resa då. långdragen å förhoppningsvis resultatlös. Eller med bättre resultat. Det märks när tiden är inne. Men jag önskar att den vore det igår.. Det gäller att kämpa på, vara stark å kämpa på. I slutändan blir det ju som det blir, förhoppningsvis bra:)

Vi har införskaffat en katt:) Hon heter Mini..

Humor

Tomas humor är en av anledningarna till att jag älskar honom så mycket.. För vi har lika humor han å jag. När ingen annan skrattar, skrattar vi, åt exakt samma sak... det är en härlig känsla, och det får mej att känna samhörighet. Humor är viktigt.. Att vara glad å skratta är viktigt.

Nu sitter han där inne i tvrummet å säger att han älskar mej, så jag antar att han vill att jag ska komma dit. Så jag ska väl ta och göra det;)
Tove ligger i sitt rum här brevid och ska till å sova. När hon hör att Tomas säger jag älskar dej, ropar hon in ifrån sitt rum -mamma, mamma jag älskar dej.. Det är dom underbaraste orden som finns!

Back again:)

Längesen nu... Förstår att ni har saknat mej;)
Nu är vi iaf installerade i vår nya lägenehet. Trivs rätt så bra. Jag kan ju iaf gå på jobbet... Slipper åka bil.

Men, ska ta å äta lite frukost nu. Skulle bara visa att jag lever:)

Ha det gött!


Passa på,

å skriva lite här i "vilopausen". Har inte riktigt kommit igång med packningen för idag.. Borde väl egentligen sätta lite fart. i morgon är det ju dags. dags att byta bostad å dags att starta om. Känns skönt. Men hade varit lite bättre om allt hade varit klart.. Men men, det är väl så med livet. Det känns ju iaf skönt att det är "riktiga problem".
Jag är ju iaf inte sur över att det är för lite utrymme för kortgrejen på ica. Eller att det är fel limpa för 10 kr i bladet.  Eller nåt annat litet i-landsproblem.. Om jag nån dag klagar över nå såna saker, skjut mej för fan..

Ne, dags å sätta igång..

Tack å hej..

Problem?

Jag har nånting som jag funderar lite över. Jag är en sån människa som gärna vill hävda min åsikt hela tiden. Tala om för folk vad jag tycker å tänker utan att ens ha blivit tillfrågad. Jag får ibland lust att gå fram till en person, å tala om vad jag tycker å tänker om en sak, utan någon som helst anledning.
För, jag har inte blivit tillfrågad. Vi har inte pratat om det. Ingen har bett om min åsikt.
Å det är ju verkligen så, att det finns ingen åsikt som är sanningen.
Att hålla på å hävda sin åsikt hit å dit i olika sammanhang, det är bara så jävla dumt. Å man ödslar bara en massa energi som man kan lägga på vettiga saker..
Men, detta är inte sanningen, det är bara min åsikt!

Packningen är nästan klar, som min underbara pojkvän precis sa, så är det bara 3 nätter kvar i den här lägenheten. Blir en ny start, för mej å min lilla familj, å en bra sådan skulle jag tro:)

Ta hand om er, å era nära å kära... Man vet aldrig vad som händer sen..

Ang. hundvalpar

Har återigen träffat en sån där människa. En sån där människa som anser att man ska stoppa ner valpens nos i kisset/bajset när dom gör inne. Jag har ett flertal olika skäl till att jag tycker denna ide är så jävla korkad så det finns inte. Precis lika lite som ett litet barn vet hur dom ska göra. Vet inte en liten hundvalp det heller.. Tänk på det ni..

1. En valp är inte ens kapabel till att hålla sig förrän den är ett x antal månader.
2. Den kissar knappast inne för att jävlas(?) en hund vet nog knappast ens vad jävlas är.
3. Att göra så(ovanstående, som en del idioter fortfarande anser)leder bara till att dom får en orolig valp, som kissar inne ännu mer.
4. Att inte vara kapabel till att lära sin valp att kissa ute(det är nämligen därför den kissar inne) är ett tecken på att just du, suger som hundägare. Sen kan det hända olyckor. Men det är en helt annat sak.
5. Att valpen skäms, sen när man tittar på den(efter att den har gjort inne) har ingenting med, att den fattar att den har gjort fel att göra. En hund känner sinnes-stämningen hos sin ägare. Och känner därmed att denne är arg. Och det är den Enda orsaken till att den ens reagerar..


Men, som sagt, det fins alltid ett MEN... Detta är inte sanningen. Detta är MIN åsikt.. Å min åsikt är inte sanningen, även om det för mej är rätt så logiskt. Så jag hoppas verkligen att det här old fashion-sättet att se på saken försvinner, iaf för hundens skull. Stackars hundar!

RSS 2.0