Bara

en liten tanke.

Fredagsmys!

Även om jag är hemma hela dagarna, är det något speciellt med helg..
Det är då vi äter god mat, poppar popcorn och häller upp lite chips.. Tove får vara vaken lite längre, jaa det är helt enkelt fredagsmys..

en månad och två dagar,

är vad Hugo fyller idag. Tiden går så fort, och jag måste säga att det är lite ledsamt.. Man får liksom aldrig tillbaka den här första tiden, och trots att jag gör mitt bästa för att ta tillvara på den, så känns det som att den rinner iväg, som sanden i ett timglas..
Nu ska jag göra i ordning mig och lilleman för sängen..

Kärlek!

All kärlek till min underbara familj. Jag har det så jävla bra och jag har en helt otrolig liten familj, är fruktansvärt tacksam för det!
Våran lilla pojke är fruktansvärt lättsam, han skriker inte många gånger per dygn och om han skriker varar det i några minuter. Dock så kan det hända att det ändras, men då är det väl så, det är inte för evigt. Och vad som än händer vet jag att vi kommer klara det med bravur.
Det är helt otroligt att ha en liten igen, helt tvärt emot vad jag hade väntat mig.. Förväntningen var att det skulle bli lite jobbigt med en svartsjuk storasyster och två stora hundar som kräver sitt. vad jag inte tänkte på var att vi faktiskt ät två som delar ansvaret, att Tove är fyra år(vilket har underlättat en hel del) och att det har gått otroligt bra med hundarna..
Vi "skämmer" bort våran son, bär honom mycket och ger honom en massa kärlek. Anser att man aldrig kan "skämma bort" ett barn med kärlek och närhet, dessutom är dom bara små en gång och då vill jag ge allt jag kan.

Det som är min fundering just nu, är hur man ska ta tillvara på tiden. Idag är Hugo tre veckor och fyra dagar, jag kan bara konstatera att tiden återigen går snuskigt fort, och jag kan inte göra det minsta åt det.. Någon som har något konkret exempel på hur man ska ta tillvara på tiden? För jag har det inte...

Nu kom världens finaste och underbaraste kille hem på lunch, så då är det dags att sluta..

Tack å hej från mej..

Hugo <3

Här är han, min fina son! Så underbart snäll och go..
Finns inget jag inte skulle göra för mina fina barn!

Drömmar..

Utbildningen, gården, bilen, en ekonomi med mycket pengar över, ett bra och givande jobb och sist men inte minst hästen.. Det är alla delmål tills mitt liv är det livet jag drömt om..
Men en vacker dag är jag övertygad om att jag kommer dit jag vill.
Det är bra att ha drömmar, men det allra bästa är att uppnå dom!

Just one of those days..

Så är det, och så får det vara..

Underbar!

Är vad han är lilleman!
Känner att jag har tur för en gångs skull. Det går min väg liksom. Motgång och medgång. Just nu är det med...

RSS 2.0