En sak..

Har jag iaf lärt mej genom mitt liv. Å det är att man ska lita på sin intuition.. Men jag menar, vad kan man mer göra? Man känner det, men ändå så sägs det att det inte stämmer.. Ja, vad kan Jag då göra...? Det är inte mycket det...

Kanske dags då igen..

Men jag tror jag går å lägger mej med min älskling istället. Vi ska kika på skräckfilm i sängen idag:) Kung de!

Hamstern Gerda.

06.00 i morse vaknade jag av att Tomas stod i ena hörnet av tv-rummet å lyste med sin telefon. Jag undrade ju givetvis vad han gjorde där. Till svar fick jag att han hade hört gerda. Å visst hade han det.. Hon hade gnagt ett a4ark ur min soffa. min soffa som jag har på avbetalning fortfarande. Min soffa som är så fin.. Jaa, min soffa. Men i vilket fall, när jag väl ställt iordning hennes bur, börjar hon med att riva om å stöka till. Hon terroriserar även den andra hamstern. Och när vi ska ta upp henne här på kvällskvisten så börjar hon med att pissa på mej, vartefter jag lämnar henne till Tomas, som hon även pissar på å slutligen biter i fingret så han börjar blöda.
När gerda försvann här i förrgår(+- nån dag) så trodde vi nästan att hunden hade ätit upp henne. Nu ikväll, så önskar vi nästan att den hade gjort det, hehe....

kvällsinlägg

Skulle ju skriva ett långt ett sa jag tydligen tidigare här.. Meen, det tror jag ej att det får bli. För i sängen ligger min underbara pojkvän å väntar på mej, å som vanligt kan han säkert inte somna innan jag kommer å lägger mej;) Han e för go han!
Idag lastade vi hästarna så drog vi på sandbacken å tränade för helen(a), det gick faktiskt väldigt bra å hon berömde Montana, lite kul med tanke på hur lite riden hon är. Man blir iaf sporrad till å fortsätta då:)
Har även kokat sylt, på sötningsmedel ist för socker.. Till en sats(Tomas, tänk inga snuskiga tankar nu;)) sylt, behöver man så lite som 1/3 sötningsmedel, jämfört med socker.. Cancerframkallande, tänker dom flesta nu. men icke tänker jag.. Inte i så pass små doser å sen är det knappast värre än socker-Som sägs ge abstinens om man slutar med det, å blodsockersvängningar hit å dit. Finns säkert en massa mer med, men kommer inte på det dock.. Jaja, har en tråkig nyhet med. Å det är att våran hamster-Gerda-har lyckats med det allra konstigaste. Försvunnit i tomma intet, ut ur sin bur.. Mycket konstig!
Tack å hej leverpastej

Hell yeah

Idag har jag å min kära pojkvän vart på skytte. Alltid skoj å göra nåt nytt. Synd bara att jag sköt en utanför typ varje gång, å Tomas sköt silver typ varje gång.. I morgon ska jag skriva ett sjuhelvetes inlägg:)
GOD natt

Ibland vandrar tankarna iväg..

Å man tänker på vad bra man ska ha det i framtiden, när man har fått det å det.. Jag tror att det är viktigt å leva i nuet, vara i den dagen det är. Och ta tillvara på det. Längtar man hela tiden framåt, å till saker man inte har än, så missar man ju hela livet. För när man väl står där å har dom sakerna man ville ha. Ja då kan jag ge mej fan på att då vill man ha nåt helt annat, å så längtar man efter det istället.. Ett väl använt ordsråk, men dock så jävla riktigt, Carpe diem människor:)
Nu blir det käk, en massa jävla kramar, fortsätta med stall-rivning å sist men inte minst, blir det väl att fylla på godis..
Tack för mej. Över å in

Dags för ett nytt inlägg kanske..

Kände det på mej igår. Det satt där igen, som en liten klump. Å bara fanns där helt plötsligt. Inte igen var min första tanke, helvete. varför? Varför i hela jävla helvete?! Men, som jag redan kände så skulle det stanna den här gången. Å bara finnas där å irritera som aldrig förr.
Vad har jag gjort dej för ont var min första tanke, det var ju ändå ett tag sen nu. Jag hade iofs inte räknat med att det inte skulle försvinna för gott.
Men varför just nu? Det är frågan jag ställer mej.
Å medans jag ställer mig själv den frågan fortsätter det att gnaga i mej, äta upp mej inifrån. Jag känner hur det sprider sej i mina vener, förgiftar mi kropp när det blandar sej med mitt blod. Snart finns det ingenting kvar av mej, utan kvar finns bara: Förkylningen...

Dagen idag..

Har bestått av ridning å badhus. Förjävla trevligt!
Nu blir det soffa å mys med min älskling till idol, kunde inte vara bättre:)
Tack å hej

Tänkte bara tala om,

att nu ska vi krypa ner i sängen.. Är lite lätt schleten, men det är ok, man får vara det ibland:)
Sov gott..

Ibland undrar jag..

Hru man kan vrida till sitt eget huvud så in i helvete. Varför kan det inte bara få vara lugnt, utan funderingar. Bara vara liksom.. Sinnesro... Ge mig..

Ärlighet..

Man måste vara ärlig, får att må bra i en relation. Ärligheten är det viktigaste.. För mej iaf..

Trotsåldern.se

Tur att jag har en underbar pojkvän, som är helt suverän med min dotter.. Det är fan jobbigt å vara ensamstående förälder. Den som säger nåt annat måste ljuga alltså.. Men så kommer den där gången i livet, då man hittar den som man ska dela det med. Allting klaffar, tankar, känslor, kommunikation å förnuft å känslor säger oftast samma sak.. Det är kung de! Då står man ut med trotsåldern.se
Är på tatueringshumör, får bli en nice tatuering över revbenen den här gången tror jag:) Är dock lite som ska ordnas innan, översättningar, färg, stil m.m, men jag litar på att min duktiga tauerare(Daniel Söderqvist, Alternative Art) får ihop en lika kung som den sista..
Bilbingo ikväll, yeah.. Nu ska jag allt ta hem storvinsten på 55000;) Då ska jag köpa en fiddy åt dej älskling..
Ja, så till det där lite mindre roliga. En timme har jag på mej å ordna allt som jag ska ordna å jag kommer inte ens hinna hälften, speciellt eftersom jag bara sitter här;) SÅ ATT nu ska jag ta å lyfta arslet från stolen å göra nåt.TAck å hej leverpastej.
Ut å ut

Men,

jag har verkligen inte tid med det här... Finns nåt jag måste ordna...

RSS 2.0