Glömsk.

check..


Hoppade över,

juldagsdansen i år.. Rätt så skönt såhär dagen efter:)

Dagen idag har bestått av skoter. Mackan å fredde m barn, kom hit å så begav vi oss. Det var inte så värst sladdat på lederna, å sista leden innan vi kom fram dit vi skulle, var helt okörd.. Så det var bara att vända å åka tillbaka en bit för korvgrillning. Efter det var det julfest, barnen(vuxna med för den delen)dansade kring granen å tjoade.. Nu är jag trött. Man blir det av att vara ute en dag. Jag ska starta en tvätt å sen lägga mej lite i soffan tror jag. I morgon blir det jobb!

Ta hand om era nära å kära.. Å er själv.. Man ska göra som hjärtat säger! Mitt, de säger Tomas Stenvall...

Julafton!

Jag vill gärna att den där jul-känslan infinner sig. Varje jul finns det en tanke om hur känslan ska vara, hur perfekt julafton ska vara, å hur bra man ska må.. För min del tror jag att det är de som tar bort känslan.

I vilket fall... Det är ju som det är...

God jul på er iaf!


Sitter å tittar,

på min fina kille som står å lagar mat medans jag sitter här. Funderar samtidigt, på kärleken.. Kärleken är det bästa, å det sämsta som finns. Det tar fram dom bra sidorna. Å det tar även fram dom dåliga..
I Tomas å mitt förhållande, är det så att vi döljer inget för varandra. Å varför ska man?
Mobiltelefonen är en grej. Jag har kompisar (å även ex),vars pojkvänner/flickvänner far å myglar med telefonen å vägrar visa en del sms å samtal.
Ett av mina ex, påstod det, att jag ville se på hans telefon handlade om hans integritet. jag kränkte den om jag undrade vem han fick sms av, eller vem som ringde. Så jag gav fan i å fråga överhuvudtaget, utan fick försöka kväva min magkänsla som bara skrek ut varnings-signaler. Visst, det handlar om att lita på varandra också. Men sånt känner man. Man känner när man kan lita på en människa å inte, helt klart!

Å i slutändan visade det sig att varenda varnings-signal hade varit rätt.. MEN, jag var för kär(ne, det var jag inte.. Det var nåt sjukligt)så jag sket i vad jag egentligen kände. Det är inte bra för någon.

Nu har jag det bra, varken Tomas eller jag smyger med vem vi pratar med eller får sms ifrån. För varför ska man? Å känner jag att jag undrar, då kan jag helt enkelt fråga honom. Det här med tillit är även nåt jag tycker att man kan hjälpa varandra med... Varför inte? Tycker man om någon, är det naturligt å känna lite svartsjuka.. Men det är nåt man kan prata om. Å kan man inte det? Jaa, då ska man nog fråga sig vad det är för slags förhållande man har. En mobiltelefon är en vanlig jävla telefon. Likaväl som du ska kunna svara i hans, ska han kunna svara i din..

För det är ju så. att har man ingenting att dölja..

Jag älskar min kille, som precis sa att maten är klar... Så nu ska jag gå å äta!

Petra♥Tomas

Idag.

*städa
*duscha hundvalp
*Mat
*Sveg-godis
*Bonde
*paradise
*sova

I morgon,

*städa trappuppgång
*Östersund
*julklappar
*Avatar

*Det vart folk av mej å till slut, hehe

Nu,

tror jag att jag ska dra å rida en sväng...

Jo.

Det är väl dags att blicka framåt lite nu kanske. Jag har fastnat. Jag har snöat in på allt som har hänt å tar mej varken framåt eller bakåt. Jag bryr mej så mycket om allt som är orättvist(i mina ögon) så jag glömmer bort mitt eget. Men jag tror jag har fått ut bromsen, å tåget rullar på igen.. På halvfart, men dock rullande.

I morgon har jag en hel dag. Å jag ska tala om en sak.. Det är förjävla skönt att bara få rå om sej själv en stund! Om en vecka börjar allvaret igen. Skillnaden kommer dock vara, att jag är Petra på jobbet..

jaa.

Eftersom det här är min blogg, så skriver jag ju såklart det jag tycker å tänker. Mina åsikter är ju mina åsikter. Tänkte på det igår när jag hade skrivit klart mitt inlägg. Jag vill inte göra folk ledsen, å jag menar inte att Alla i hela Sveg är så. Men jag tror inte det är nåt problem. För jag tror att dom som tar åt sig av det gör det av en anledning. Å övriga inte..

Jag vill bara visa vart jag står. Och istället för att jag hela tiden måste säga ifrån, som jag nästan alltid får göra, så kanske jag till viss del ens slipper höra nåt..

ne, nu ska jag lägga mej å läsa bok.. Nåt jag gjort konstant dom senaste veckorna.. Men vad är väl så avslappnande som de..


Näe..

Det är dags att sluta hyckla nu. Nu ska jag visa vem jag tycker om å inte. Jag ska stå för vad jag känner, hur hårt det än är. Är trött på alla hycklande jävlar, å tänker inte längre sälla mej till den gruppen. För som sagt, jag får höra att jag inte passar in här. Och det känner jag också själv. känns som att varje dag är en ständig kamp mot skitsnack å hyckleri. Tur att jag bor 3 mil utanför, och kan åka hem hit till Linsell efter jobbet. Det är synd att jag har hela min familj här, och ett par lätträknade vänner(riktiga vänner).. Men men, är inte lång tid kvar för min del heller. Å det ska bli så JÄVLA skönt!

Jag känner mej arg idag.

Så var man där igen.

Folk som säger.. Ja men Petra, det är ju dej det är fel på. Det är ju du som behöver hjälp. Och vad har jag då gjort för att förtjäna det, Jo, jag talar om sanningen. Den bittra sanningen. Jag är en av dom som gör det. Och det kommer jag alltid och göra! Men det är som Annki säger, det man inte vill ta åt sej av. Det ska man inte ta åt sig av. Det får studsa mot kroppen, i syfte att göra illa, Men det tar sig inte in.. det får studsa iväg, utan att röra vid ens inre. Och det går att lära sig. Efter 3 år med en människa, som ständigt gjorde det. trampade på, vände allt emot mej, fick mej att tycka synd om. Påstod att han inte ljög(trots att jag kände det långt in i själen) å ändå gjorde det. Intuitionen var som bårtblåst, för varje gång han sa att den inte stämde, kvävde jag den. Gång på gång på gång.. Till slut fanns den inte mer.. nu får det vara nog. ÄCKLAS av såna människor. Och vill ALDRIG ha dom i min närhet igen.

det är slut på den här tjejen som tar skit från såna människor. Dom har ingenting i mitt liv att göra. Och därför kommar jag avskaffa dom. En efter en...

Hooje..

Nu har Hooje uttryckt sina känslor för Hooma.. HookHoomaHenvajj..

Dags,

för dagens promenad.. friskvård som det så fint kallas. Å så är det dags att göra valet, det ödesdigra valet. Nåt annat orkar jag inte ens tänka på...

jaha.

Vad ska man säga idag då.. Just nu så vettefan.

Mhmmm

Så var det den 7 december idag då. det är hans dag.. Han. Han som har förstört det mesta för sej. Jaa, frågan är om man ska säga grattis. Grattis till att du föddes till denna värld å mår så jävla dåligt,  frågan är ju om du nånsin kommer må nå bättre. Men grattis till det då. Grattis till att du vart ett år äldre och fortfarande förpestar min tillvaro. GRATTIS! Men vadå, jag är inte bitter:) Hehe, ne, dags att det får vara nog nu. jag har fått verktygen till ett förhållningssätt. Och jag ska nog(med lite distans) kunna använda mej av dom med. Å som jag brukar säga, det som inte dödar härdar. Så småningom kommer jag gå starkare ur det här med!
På fredag återvänder jag till Ica. det är dags nu. Stämningen där är nog heller inte så glad, såklart! Å det är så jävla orättvist! varför han? Varför inte nån annan jävla idiot istället?
På tal om idioter. Att påstå att det är hennes eget fel att hon vart slagen? Men va, ärligt talat? Det är aldrig ens eget fel. Och en annan människa har under inga omständigheter rätt att slå en annan människa. Hur provocerad man än blir? Å alla andra jävla lögner som cirkulerar omkring henne. Lägg av nu för fan! Kom med konkreta bevis isf. Å innan det håller man käften!! Det var allt från mej idag! Nästan.. Spara skitsnack till nån annan. För jag vill inte höra ett endaste jävla ord!

Ånger.

Man ska inte ångra vad man har varit med om å gjort i sitt liv. Ånger leder en ingen vart. Istället ska man ta lärdom av vad man gjort å varit med om. Just när man i en händelse är det svårt att få distans, å se dom saker man lär sej av. och just när man är i en händelse, ska man barabeta den. tillåta sig själv vara ledsen/arg/besviken. man ska göra vad som känns rätt för en själv. oavsett vad andra säger. och om dom anser sig kunna gå till arbetet. Det är helt upp till dom och deras ensak. Jag är för första gången i hela mitt liv, hemma för att jag mår dåligt. Och det tänker jag vara tills jag mår bra. Jag tänker för första gången i mitt liv bearbeta den här händelsen. Och inte skjuta den åt sidan som jag gjort med allt annat. jag ska hädanefter göra det som är bra för mej. Jag ska inse mitt eget värde, och göra det jag mår bra av! Säga ifrån mej det jag inte mår bra av. Jag ska försöka stressa ner. Jag ska försöka leva ett liv som jag mår bra i helt enkelt.. Eller försöka, jag ska! Jag ska vara stark, inte bara för andra. Utan i första hand för mej själv. Och min familj. Om man är stark för sig själv, kan man även vara mycket starkare för andra..

...

!

Man blir bra matt.

Nånstans hoppas man att alla människor vill det bästa. Å gör det bästa. Inser vad som är bäst för alla parter. Men det blir inte alltid som man vill. Det blir alldeles för sällan som man vill! Det blir alldeles för sällan det som är rätt...


RSS 2.0