Men alltså..

Och så dra dom in på vårdpersonalen. Gamlingarna far illa redan som det är, det rapporteras om misskötsel hit å dit. Trots det ska dom dra in på vårdpersonalen. Men precis som det stod i tidningen idag, så finns det ändå 50 chefer som har tredubbelt så mycket lön. Dra ner på dom där jävla cheferna å deras bonusar istället för fan!

Förövrigt har vi nu fått en lägenhetet. 3 rum å kök, mitt i Sveg å på bottenplan. Perfekt för Nia så hon slipper springa i en massa trappor.. Meen, nu börjar lets dance, å min fina kille står här å hänger i köket. Bara för att jag är här;) Han är bra gullig den där:)

Satan..

Jag har stavat fel.. Jag menade horribelt;) Tack för infon Maria:)

Dags för dagens inlägg dåra..

Idag har det varit 4 minus här i Linsell. En helt perfekt dag för att vara ute å gräva i snön! man skulle ju haft en skoter också, men det kommer väl en dag det med! Man får vara tacksam för vad man Har istället..
I morgon blir det till att kika på lägenhet, får hoppas att den är fin å att det går som vi vill!
Då är det våran tur i ordningen för middagsbjudning! Ska nog ta å införskaffa ett Buzz också.. Måste ju säga att det är ett jävla kul tv-spel, å jag gillar inte ens tv-spel..

Jaha, annars då.. 10 månader med världens bästa Tomas Stenvall idag. Känns som att det var igår.. Ne, det gör det väl kanske inte. Men jag är minst lika kär i honom som jag var i början. Å det är ju liiite underbart de! I löööv that man...
Men, just nu står han å lagar köttfärs till Taco, så jag ska väl kanske ta å lyfta på röven å skära lite grönsaker, istället för att sitta här;)

Tack å hej leverpastej!

Lev idag, i morgon kan det vara försent!



läs:

Antar att det är ganska många som läst Gömda å Asyl, skrivna av Liza Marklund å "Mia Eriksson".. Uppmanar er att gå på biblioteket å låna: MIA, Sanningen om Gömda, av Monica Antonsson..

Så många liv dom har förstört genom sin (Gömda) bok. Kom ihåg när jag läste dom där böckerna.. jag tyckte så synd om "Mia", å funderade å funderade på varför ingen hjälpte henne.. Men i slutändan är det i själva verket hon(Mia) som förstört en massa människors liv. Å hur fan, man som journalist kan, skriva en bok å påstå att den är sann, utan att ens ha belägg för det man skriver. (jag ska nu använda Tomas favoritord) Jaa, det är faan horibelt!

Rättegången,

ägde rum igår. Det kommer att bli inge mindre än 2 år för gärningen han begick. När det var min tur att vittna, å jag gick å satte mej i stolen. Ställde dom frågan om jag ville vittna, eftersom jag har relation med båda parter.? Men i mina tankar så tänkte jag att har jag åkt 18 mil enkel resa, för att få frågan på plats, då kan jag lika gärna vittna. Sätta ner foten å få honom att inse att det är nog nu! Så jag berättade det jag visste, plus några fler händelser. För varför skulle jag inte? Man ska berätta det man vet, någon jävla fegis tänker jag inte vara! Dessutom ska man BARA berätta det man VET, å inte ett skit mer...

Men det är över nu. Det allra allra sista är ju om hur många år han får. Så kan man ju halvera den tiden, å räkna med att det blir lugnt så länge iaf.. Men, som sagt, jag är ingen fegis, å jag är inte rädd för honom längre. När han tittade på mej där i salen å påstod att jag ljög. Då fick jag nog, då insåg jag för första gången att han och jag. Vi kommer aldrig att gå ihop nå mer! Det hade varit skillnad om han berättat vad han gjort, å varit totalt ärlig. DET, hade varit det enda som fått mej å ha kvar hoppet för honom.

Men, min Åsikt är ju inte sanningen. Ingens åsikt är sanningen...


X-effekt

Kikar på MTV, där dom har maraton på x-effekt idag.. Tänkte mej själv in i den situationen. Å kom fram till att jag aldrig skulle göra nåt sånt mot min Tomas! Är man kapabel till att göra sånt, då tror inte jag att det är riktig kärlek.. Med andra ord, så är det inte många jag har känt riktig kärlek till.. Men har man väl hittat rätt, så finns det inte på världskartan. Iaf inte för min del..

Min rätta, det är Tomas Stenvall!

kikar runt lite på nätet..

Efter diverse saker:) Sen blir det jobb, å imorgon middag å ev svegskrogen:)

Jag säger bara en sak...

  • 21:30 2 1/2 män
  • ---------->22:00 Paradise Hotel XL <-----------

  • 23:30 Dorm Daze II
  • 01:25 En djävul till granne
  • 03:20 Paradise Hotel XL
  • 04:30 Fab 5
  • 05:20 All of us


  •                                      K U N G!!


    Love changes everything..

    Vissa gånger behöver man veta det mer, än andra gånger...

    Gi

    Tomas å jag(å Tove såklart) har börjat äta efter gi idag.. För er som inte vet vad det är, ska jag förklara. Gi betyder glykemiskt index, å innefattar att man ska äta långsamma kolhydrater, nyttigt fett å mycket protein. Tror det är en bra kost.. Kolhydrater behöver man, eftersom det är hjärnans bränsle. Men långsamma kolhydrater ger bra blodsockernivå, som inte sticker upp å ner över dagen, som snabba leder till.. Socker försöker vi även undvika, det är en stor bov.
    På det ska vi träna som vanligt, å röra oss så mycket som möjligt.
    Känns bra att äta nyttigt. Man blir piggare i kroppen å får betydligt mycket mer energi. Vilket behövs av olika anledningar.. Å det är det som är det väsentliga. Att man mår bra fysiskt.. Det handlar inte om å banta å sån skit. Utan upprätthålla en sund och nyttig livsstil, som är väldigt viktig för Toves del med. Det är ju mitt som förälders ansvar att se till att hon äter bra å nyttig mat...

    På radion pratade dom om snöoväder i olika länder.. Nåt land hade aldrig haft så mycket snö, sen dom började med snömätningarna 1930(eller när det var). Å nåt land hade stängt igen skolorna.. Snökaos. Antingen så är det bara så det går. Eller så bror det väl på allt vi ställer till med för vår natur.. Vi gör då det lilla vi kan, å källsorterar så gott det går(iofs så måste man ju det med nuförtiden)men kan ju med gott samvete säga att jag gjorde det innan med:)
    Aja, man får väl se vart det leder.. Kan ju som sagt, bara vara så det går.

    Nu ska jag vika å hänga lite tvätt. Få lite värme i kroppen. Har rätt så kallt inne, försöker spara in på värmen får naturens skull... ;) Nedå, är bara förjävla kallt härinne.

    Ta hand om varandra då.. Ge din kille/tjej en blomma i morgon. Behöver inte vara nån dyr, det är tanken som räknas..  Tala om för denne vad den betyder för dej..

    Intuitionen.

    Intuition kommer från latinets intueri, som betyder åskåda, se på eller betrakta.

    Intuition är förmågan att bilda en omedelbar uppfattning eller göra en omedelbar bedömning utan att (medvetet) ha tillgång till alla fakta, och ställs ofta i motsats till att resonera och förstå logiskt.

    Eller är det bara rädsla den här gången?

    Första gången...

    Mycket mycket längesen nu..


    trött

    tröttare å tröttast.

    Å det skulle väl vara själva faan om vi vart tvungen att flytta till Sveg... Men, jag har ju ett par stycken solstrålar som bor där. Så jag får fokusera på dom..

    Nu ska jag ta ett glas juice, å sen ska jag lägga mej i soffan.. Å mysa ner mej under filten.


     Ta hand om varandra... Eller? blir det motsägelsefullt kanske..? Ne, det tycker jag inte. Jag önskar att alla kunde ta hand om varandra på bästa sätt. Göra det som är bra för varandra. Och inse fakta.......

    Dags kanske?

    Att skriva nåt vettigt igen. Jag är trött idag. Å Tomas är snygg....

    Tack å hej för mej..

    Men vadå..

    Jag är inte bitter.. Jag är Aldrig bitter. Vafan har jag att vara bitter över liksom?

    Bra start på det nya året?

    Började med att det var ett jävla stolpskott på middan. Vart osams med det jävla stolpskottet å for hem, runt 20 i tolvslaget. Väl därhemma satt jag ensam när kl slog 00.00, å det var ju jävligt trevligt.. Eller ja, helt ensam var jag inte. Tove å Nia var där med mej.. Men sov dock båda två.. Började sen jobba kl 11 idag(nyårsdan)å dagen börjar med att larmet går... 3 ggr dessutom:)

    Bra start på det nya året måste jag säga...

    RSS 2.0