Äntligen.

Det är bara att konstatera att måendet svänger som en berg och-dalbana; anledningen till det är dessa hormoner slm finns i kroppen i olika mängder. Just nu befinner dom sig på en bra nivå och jag känner ro och harmoni i kroppen. Jag har fårr mycket gjort idag, bland annat har jag ordnat ridlektioner förhoppningsvis varannan vecka, å bara det ger mig redan ro i själen:)

Tänkvärt.

Livet behöver inte vara perfekt för att vara bra. Livet behöver inte vara perfekt för att vara bra. Livet behöver inte vara perfekt för att vara bra. det är en väldigt bra mening. Min rädsla är att känslan av avsaknad av den här perfektionen kommer göra så att jag alltid känner en uns av onöjdhet, så därför måste jag verkligen repetera denna mening för mig själv.

spagetti och korv.

Hugo är nu inne på sin tredje(!) tallrik med spagetti och korv..:)

rastlös.

Vill hitta på något, känns så fruktansvärt tråkigt att bara vara hemma hela dagen. Men å andra sidan så behöver jag räkna matte.. Heeeela dagen, för så mycket efter ligger jag, kan ju vara därför jag helst vill göra nåt annat;)

syskonkärlek.

Syskonkärlek på högsta nivå just nu..

Vår!

Igår tog vi fram utemöblerna, så jävla underbart att sitta ute i solen å ta sig en kaffe.. Jag älskar våren och allt den för med sig, våren är verkligen min årstid. På tal om något helt annat så tittade jag på top model sverige(där tjejerna i vanlig ordning är osams) men en av don sa faktiskt en (för mig) tänkvärd sak, jag kommer inte ihåg exakta ord, men innebörden av det var iaf att man inte ska tro att allt kretsar kring sig själv. Jag tycker det är lätt hänt att ta åt mig av saker å tro att det är pikar till mig etc, men det kanske är dags att släppa egot i de flesta lägena å istället enbart lyssna när magkänslan säger måt, det brukar vara den som stämmer...

Tänk att.

Varje gång jag sätter mig med den här matteboken är det som att hjärnan säckar ihop, tankarna känns som klistee och hela kroppen tappar energin.. Nä nu ska jag koka lite kaffe, i hopp om att piggna till!

hänt vid middagsbordet

Tove: Mamma, vet du vad min favorit är? Jag: Nää Tove: Shompa.. Jag: Shompa, vad är det? Tove: ja men när man handlar kläder du vet.. Jag: Jaha, du menar Shoppa..(ja det ska ju börjas i tid)

Barnlås!

Har precis skruvat på ett barnlås på ett av skåpen. Nu står Hugo vid skåpet å drar luckan fram och tillbaka(den lilla bit som går)samtidigt som har skriker vansinnigt argt och högt. Samtidigt fick jag ångest över att ha berövat honom skåp-rotningen, men samtidigt är det ju så drygt. Jag plockar in den rena disken från maskin, Hugo plockar ut den å lägger den på golvet, jag plockar återigen in det(som nyss var rent)i diskmaskinen igen. När det är rent(igen) plockar jag in det i skåpet å Hugo plockar ut den på golvet, jag in med den i diskmaskin.. Ja ni fattar.. Sådär håller det på. Så nä, det vart nog bra med barnlås ändå..

Fy fan.

Vad jag älskar livet! Löööviin it!

ibland så måste man bara inse..

Ibland så måste man bara inse att det inte var meningen. Men det är inge kul å förlika sig med den tanken å acceptera läget..

Nattjobb!

Det bästa med den här jobbnatten, vet ni vad det är? Jo det är när jag äntligen slutat och får dra mig hemöver, väl hemma kommer min fina kille att ligga kvar i sängen och där kommer han att kunna ligga i nån timme innan han måste kliva upp.. Är det nåt som är mysigt så är det de, att krypa ner brevid världens finaste i en varm säng och att han för en gångs skull kan ligga brevid mig ett tag..

Steppen

Idag gick finemang..

Men nu!

Vilken cool sak jag har hittat: http://www.nordiccab.se/menu/produkter/hundvagn/sommarmodell-hund-barn-1 En sån skulle jag VERKLIGEN vilja ha, vilken jävla smart grej... Det blir till att spara dock, här köps det bara saker med kontanter nu för tiden!

RSS 2.0