uppdatera mera!

Håller på för fullt å byter blogg, ska det vara så krångligt att blogga från mobilen så får det vara.. När det dessutom kostar pengar så får det vara ännu mer. GRATIS ÄR GOTT! Beställde kläder idag, min totala rabatt blev 1540:-. JA, jag är en snål (ekonomisk) jävel. Nu ska jag slå igång camversionen av dangerous method, får se om det är nåt att hänga i julgran(där ska jag iaf hänga dom färgade ljusen vi fick idag, det är ju lite mysigt trots allt)
Puss å godnatt!

Östersund.

I morgon bär det av till Östersund. Ska träffa en gammal vän och bara vara.. Ska bli nice!
Nu, sängen!

kors i taket.

Inlägg flera dar på raken.
Trött, är vad jag är. Känner tröttheten konstant i kroppen, orkeslösheten och energilösheten. Jag har bestämt mig för att i helgen ska jag inte göra nånting överhuvudtaget, ta det jävligt lugnt bara, se till att skriva klart Psykologiuppsats två, men det är också det enda jag ska göra..
Nu väntar jag på att lilleman ska vakna, så att jag kan åka å hämta syrran..

det går segt det här.

Blir långt emellan gångerna jag skriver nå här. har liksom lite ideer om inlägg då och då, men när man väl sitter här så försvinner det. Måste byta blogg också, är ett jävla mickel(?) att blogga från mobilen på blogg.se, å jag vill ju givetvis att det ska gå så lätt som möjligt.. Lätt är min piece of kaka.
Idag är det -ett barn, hon fick för sig att hon skulle sova borta dagen till ära, å det fick hon väl. Ska man säga nej så ska man ju ha något annat belägg än, jag kommer sakna dig, för det. sen kan det faktiskt vara skönt ibland med, säkert för hennes del också. När hon skulle gå med sin kompis kollade hon på sin lillebror och sa; Jag kommer sakna dej. Sen gick(sprang) hon.. Utan att ens så mycket som att ge mej en blick..

RSS 2.0