Majbrasa.

Idag har jag funderat på mitt syfte med att ha en blogg. Och jag har kommit fram till följande: jag vill dela med mig av tankar och slälvupplevda grejer för att kanske det kan få någon enstaka människa att må lite bättre. Dessutom slog det mig när jag funderade, att jag kan ju alltid gå tillbaka å kika i den här bloggen om jag behöver tidsperspektiv på nånting.. I övrigt så är det valborg idag, den har avnjutits i goda vänners lag och det har vart väldigt trevligt!! Snart tänds majbrasan så jag ska ta med mig Tove dit å kika på raketerna. Tove har lärt sig att cykla idag, så idag är en stor dag här på Myrgränd:)

Godnatt gott folk!

Nu släcker vi lyset å laddar inför en heldag+hotellnatt i Sundsvall, jag å min älskling alldeles själva.. Mys på högsta nivå:)

Emellanåt.

Emellanåt kan det kännas lite tungt. Jag kan fundera på mitt liv och vad jag har uppnått hittills, och emellanåt kan det kännas som att det är inte så värst mycket.. Men så kommer jag på det, att det har jag så klart visst gjort. Jag har uppnått en jävla massa å gått igenom saker i livet som få har gjort, jag ser mig inte heller som ett offer utan lär mig av mina erfarenheter och tar tillvara på dom. Min resa har gjort mig till den jag är idag, och jag är inte felfri för det är inte en jävel som är det, men jag är stolt över det jag åstadkommit och jag har gjort det jävligt bra.. Godnatt så länge.

Jaha.

Ja det är väl dags att kliva upp ur sängen kanske. Göra någon nytta idag med.

Du!

Saknar dej!

Sun is shining..

Lampan håller på å pajjar, den blinkar och lyser emellanåt men det går liksom inte ända fram.. Morgonen har startats med ägg och havregrynsgröt i vanlig ordning, efter det väntar återigen plugg och efter det ska jag försöka sova en sväng så att jag orkar med helgen som bjuder upp till jobb.. Stallet väntar också idag, underbara ställe!!

Return.

Dags att återvända till skolbänken. Eller ja, köksbordet i mitt fall...

Väntar.

å väntar å väntar å väntar....

Men gott mos!

Nu på fredag åker vi å kikar på en ny bil, håller tummarna för att den är så bra som vi tror och hoppas.. Jobb hela helgen lång på det.. Men som sagt, det är fint när pengarna är på kontot. Helgen efter det bär det av till Sundsvall, jag och min älskling ska sova på hotell och bara ha det mysigt, som vanligt då iofs, men det är lite extra mysigt å sova på hotell.. Kanske blir en sväng förbi nån kömpisjävel å kanske en titt på min fd häst:) Känns som en bra helg!:)

Men!

Det är ju sjukt att vara så trött som jag är..

Tröttsamt..

Sitter på skolan och ska plugga företagsekonomi. Dock är det så att VARJE gång jag sätter mig och ska plugga så blir jag så sjukligt trött så det går alltså inte att hålla ögonen öppna.. Annars har jag hittat en sommarjacka jag vill ha, finns inte min storlek att få tag i månstans, blir så bedrövad det hade vart så lättsamt.. Jaja, det var dagens i-landsproblem det.. ha det bra och ge varandra kärlek, vi lever bara en gång..

Återigen.

Återigen jobbar jag.. Och även om jag helst av allt skulle vilja vara hemma med min familj, så är det bara att jobba på å göra sitt bästa för de människor man jobbar med..

Helgen.

Helgen bjuder på jobb och plugg.. Mysig helg.. Eller inte, men det blir iaf desto mysigare när lönen befinner sig på kontot.. Förutom det hoppas jag på positivt besked, om vadå tänker ni.. Ja de kanske jag talar om nästa gång vi pratar:) sov så jävla gott nu allihopa, det ska inte jag göra, för jag jobbar...;)

RSS 2.0