stekta fiskpinnar.

käkade middag hos storasyrran en dag förra veckan. Det bjöds på fiskpinnar. När vi satte oss vid bordet och började inta måltiden så utbrister syrran: har jag gjort fiskpinnarna sega?! när hon utbrister detta så tänker jag i mitt stilla sinne: jaså, är fiskpinnar inte sega.. samma tanke tänkte jag återigen igår, när vi åt fiskpinnar till middag. Tanken svepte även förbi idag när vi åt fiskpinnar till lunch. Tanken ledde även till ett konstaterande: livsuppgift: ta teda på hur man steker fiskpinnar..

Ett par år senare.

När jag idag sitter här å försöker förstå matte B(förstod jag ens matte A?), då kommer den här känslan över mig; tänk om jag hade förstått innebörden av min tidigare skolgång. Att sitta här så många år senare, å försöka förstå ,utan att ha lärt sig grunderna, det är inte lätt! Jag brukar heller aldrig ångra saker, för jag anser att man inte ska ångra-utan ta lärdom-men faktiskt så ångrar jag att jag inte tog vara på skoltiden, jag ångrar att jag inte hade en aning om hur viktigt det faktiskt är för framtiden. Vill du ha ett bra jobb med bra lön i dagens läge, då krävs det en vidare-utbildning, å för det krävs ok betyg.. så är det ju bara. Så faktiskt, ett par år senare sitter jag här å ja, jag ångrar att jag inte tog tillvara på den lärdomen och grunden jag faktiskt kunde ha fått, för det hade gjort skillnad nu!!!

kärlek..

Att vara kär är som att flyga utan skyddsnät..

Den hemliga miljonären..

Den hemliga miljonären pågår just nu på tvn. Det är en drogfri narkoman som förtäljer sin historia, och han talar om att han pga omständigheterna sover utomhus som hemlös första gången när han är nio. När den hemliga miljonären sedan kommenterar denna händelse säger han; ja han valde ju fel väg i livet.. Blir irriterad å förbannad på alla människor utan förståelse. Tror han på fullaste allvar att man är kapabel att "välja" ett liv när man är nio år....

Av någon anledning.

Men nu kanske.. Nu gick det tydligen att blogga från mobilen ändå. Å vet ni vad det roliga är? Jag bytte ju blogg, eftersom att jag skulle kunna blogga från mobilen, ändock sitter jag här i slutändan, Å bloggar från mobilen på min gamla blogg.. Tröttsamt, en aning, men mest nöjd över att det äntligen gick..

RSS 2.0