Turn your lights down..

För nu ska jag gå å sova..

God natt kära läsare, jag önskar er allt gott!

Petra and the drugs

Tänkte bara klargöra en sak här på bloggen. Eftersom jag har så många läsare så kanske jag kan ge lite svar på mångas funderingar kring mej å droger.
Är väl en 5 år sedan jag tog några droger sist. Började med sån idioti i mina tonår, har alltid saknat nåt i mitt liv och då var det lätt till att använda droger. För min del kunde jag glömma verkligheten för en stund.. Nuförtiden är jag ändå glad att jag har den erfarenheten, jag har fått en mening med mitt liv och en erfarenhet jag kan använda till något bra. Att hjälpa andra i samma situation.. Så nu vet ni, ni som fortfarande undrar om jag är "ren", ni som tycker det är kul att prata om att jag har använt droger och alla ni andra..

Take care allihopa, peace out;)

Ibland

Är det som att det är Värsta dåliga humorn.. Men det är intern-skämt... Så ni vet..

btw

It was a feeling i can´t explain..

Värsta längesen

Var det jag skrev nånting här.. Jobbar en del nuförtiden så då blir det ju sämre med tid över för sånt här. Inte för att det kanske tar sån jävla tid å skriva ett inlägg på 5 meningar. Men det är ju inte för inte jag oftast tar längst tid på mej gällande det mesta.. Men sån är jag.. Hehe..
Idag har jag varit ovanligt glömsk, förstår inte vad det beror på. Det tog mej, från det att jag tittat på mina plastpåsar som jag precis köpt, ett hej till Sven för att jag ändå skulle glömma dom på affärn. Segt.. hade verkligen sett fram emot att få packa min köttfärs å greja med det som det var meningen att jag skulle greja med. Men men, det blir ju en ny dag i morgon.. Får gå på affärn å hoppas på att Sven inte är där denna gången:). Nedå, Sven är snäll. Det är ju han som fixar, lite tid tar det kanske. Men boka nu så dyker han nog upp nån gång kring sommarn 2009. Nedå, var ironisk.. Sven är snäll:D. Nog om Sven...

Min fröken börjar bli lite trött. Jag är Trött, så väldigt trött. Cheaters börjar snart å eftersom det är så grymt "kul" så ska jag titta på det..
Tack för mej!

Stjärna;P, nästa inlägg blir om dej...

Hm

Jaa, vad ska man säga... Man kan aldrig bortförklara elr skylla ifrån sig saker man gör. Så varför gör man då saker man vet att man inte borde...?
Bra fråga, men det är ju inte så mkt svårare än att ge faan i att göra det..

Kärlek till dej Jerry!

Hej

Ja så kan det vara...

jaså...

Min bil vägrade starta  igen. Men, fan va skönt, det var bara batteriet.
Har jobbat i helgen, och det var verkligen bra, kanske vart jag nå rikare:) å klokare med...Är fortfarande sjuk. Ögoninflammationen vill inte riktigt ge med sig.. Men hör å häpna Jerry, mamma pratade om penicillin idag, hihi..


Du behöver inte vara perfekt.

Du behöver inte vara duktig.

Du behöver bara vara.

Vara den du verkligen är, längst in, bakom alla masker.

Vara sann mot dig själv, mot livet, mot människorna omkring dej, mot alla.



Kärlek till alla, men mest till dej Stjärna;)


Hihi,

Jerrylee.blogg.se...             Busigt va sötis:D

Frisk...

Börjar bli iaf.. Försöker leva i vardagen, tycker det funkar för en gångs skull. Tack vare dej! Men det är nog som du säger, man blir rätt tillsammans. RÄTT SOM FAN! :D

Önskar jag bara kunde göra något, står helt jävla maktlös...

Vill ha en dator, tycker min dotters snälla pappa kan ordna det till mej:D...

Ridhuset börjar bli klart i Sveg, fan vad kul! Äntligen lite mer för ungdomarna att göra! Tummen upp, behövs mer fritidsaktiviteter!

Mvh Petra

Tja

Hade ändå inge vettigt å säga... Missade Halloween i helgen, värsta oturen. Men det var väl någon mening med det också:)...

Du stjärna, finner inte ord..... Du fattar inte....

Tack å hej

RSS 2.0