mitt internet

Vill inte riktigt vara med... Så om du kan fixa det kan du ju höra av dej...:)

jomenvisst..

Jag orkar liksom bara inte.. Klockan är nu 22.53. Innan kl 23 ska jag ha stängt av datorn, få bli någon måtta på det här nu. Jag har ju för faan inge liv känns de som... Bara sitter här hela kvällarna..

men frågan är ju nu bara, är det därför jag är så rastlös. Är rastlösheten ett slags skydd mot något annat. Ne nu får det snart vara dags. Finns så mycket liksom.. Nån gång måste det komma ett slut eller iaf början på ett slut.. Högsta steget liksom.. Å frågan är ju bara, e de de jag tror de är? Törs jag ta reda på det lr ska jag fortsätta? jaa, som sagt. Det är dags nu!!

Känns skönt!

Tack å hej från mej..

badhuset idag..

så nu är jag trött å seg.. Känner mej tung å avslappnad i kroppen. Skönt!
Synd bara att det är så jävla stökigt här hemma...

Kärlek

cant live with it, cant live without it.. Kärlek ska vara okomplicerad, lättsam, enkel, utan svek och lögner, perfekt (Ja, det där barnförbjudna) mm mm. var finns du kärleksfilmskille! Kom å ta mej med storm. Du ska besitta förmågan telepati(läsa mina tankar å göra vad jag egenligen behöver, trots att jag säger en helt annan), du ska även vara en romantiker som kommer med blommor lite då och då. Tar med mej på restaurang. Lagar överraskningsmiddag å bara talar om hur mycket du tycker om mej hela tiden...  Tills jag blir less på det med... Jomenvisst.

Nu är det dags..... I wanna know what love is, and i want U to show me...

Hemkommen från middag med frugan å svärföräldrar, hehe.. Var en riktigt god trerätters middag:D I morgon lutar det nog åt badhuset:) Men nu försvann fantasin..

Tack å hej...

hm

Hade en väldigt markant ökning i min statisktik idag... Skumt:P

Har iaf precis kommit innanför dörren. Har varit å grillat korv å gjort pinnbröd med min dotter å hennes pappa.. Han är här å hälsar på över helgen, å det går relativt bra måste jag säga:P är skönt som fan å vara ute en sväng, men ännu skönare å komma hem, duscha å lägga sig i soffan å kika på film;) Ikväll blir det Härdal, är bjuden på middag hemma hos min frus föräldrar, det är liksom dags att vi träffas nu;)

Så, då var det dags å göra nåt vettigt då... Barne min vän, saknar dej:/

Bara så du vet..

Jag bryr mej om dej.. Fast det kanske inte verkar så..

Städa

Städa städa städa... Kan nån komma å göra det åt mej?

Borttappat inlägg..

Hade skrivit ett igår, Men det försvann av någon okänd anledning.. Vill att det ska hända nåt kul. Vill bli överraskad... Så då vet ni... Har jobbat på Ica hela veckan. Missat alla mina mattelektioner å det är ju illa, då har jag säkert lyckats glömma allt till nästa gång.. Men men..

Gårdagens fundering; Gillar Fatih gräddstuvad pyttipanna så ini, elr är det bara så att jag råkar jobba varje gång han köper det;) hehe...

Annars då, det knallar på.. i vilken riktining, de vet jag däremot inte...

Stavningen,

var det lite si å så med... gick lite fort eftersom jag skulle försöka komma ihåg allt jag tänkte på:) Men ha överseende jag har ändrat det:D

Peace

Helgen..

Har vart lugn.. En jävla massa snöande. Men snart är det slut på vintern med, å då kommer den härliga våren. Å för mej så är det iaf så att det spelar ingen roll vilken årstid jag än befinner mej i, så längtar jag likförbannat till en annan..  Helena å jag var till Sundsvall i helgen, ett jävla före å det tog oss nog 3,5 timme att komma dit:) Mötte en gubbe som fått sladd på bilen å var inte sämre än att vi själva fick sladd en tre gånger heller.:) Väl där var det storshopping... Helena handlade ett par mjukisbyxor å doftljus:D, själv så handlade jag får första gången i mitt liv för enstaka 500(!) kronor.. fan Helena, du är en bra ekonomisk förebild för mej. Vi måste åka å handla fler gånger:)

Alltså såhär är det med fördomar, att ha en fördom om en människa tar mer energi från dej själv än människan ifråga. Jag har gett upp sånt där å när jag vet att en människa tycker illa om mej tar jag det med ett leende å tänker att jag hoppas människan ifråga vet att det enda som händer är att det tar en massa energi från den själv.
För själv så bryr jag mej inte det minsta. Istället önskar jag att alla människor vore vänner. å när jag vet att det inte riktigt funkar så, så önskar jag iaf att man kunde behandla varandra med respekt och leva sina egna liv, utan en massa skitsnack..
När man är ung å dum å inte förstår bättre är det klart man bråkar hit och dit, själv var jag rent ut sagt en jävla idiot när jag var yngre. Jag var elak med dom flesta å sa och gjorde saker som säkert sitter kvar än idag. Och det värsta är att jag inte hade en enda tanke på hur mycket det sårade och gjorde illa.....     

Nåt som är ganska genomgående hos dom som är elaka, är ju dessvärre att dom mår dåligast själva. Dock ingen ursäkt men en förklaring.. Å det jag ville komma fram till(innan jag tappar tråden;)) var att vi alla(dom flesta iaf) förändras å växer upp, får erfarenheter å utvecklas, å inser att det finns annat i livet å koncentrera sig på, än att snacka skit å ödsla onödig energi! Vet att dom flesta har sina fördomar om mej, å tyvärr så är det dessa människor som inte känner mej, för då skulle dom inte ha dessa fördomar. Sen kan man inte älska alla, men dock kan man behandla varandra med respekt.. Så tänk på det å ta hand om er!

Kärlek till er... Mest till dej...

Konstiga drömmar

Shit vilken konstig dröm jag hade inatt.. Vaknade å var helt övertygad om att jag åkt på en stroke/hjärnblödning/propp/biverkning av tatueringen-elr dyl.. Hade enligt mej själv en stor svullnad på ena kinden som även var alldeles bortdomnad å hård. Men, hehe, det hade jag tydligen inte...:P
Men det är jävligt skumt hur man kan få till det ibland, för det kändes så jävla verkligt. Det var till och med så verkligt så att jag kände på kinden i morse när jag klev upp.. Faan va skumt!

Jobbat idag, har gått förjävla bra:) jag är glad!

Tycker om er alla! Puss

kryper i kroppen

jag känner det.. Det bara finns där i bakhuvudet.... Å fy faan...

Spriten..

Kan man verkligen skylla på spriten för nåt man gör.. Om man vet att man tappar omdöme å tydligen då förmåga att bestämma å göra saker som man inte skulle göra nykter, ja varför dricker man då? Varför dricker man gång på gång på gång.. Trots att det syns att ångesten lyser i ögonen, att man helst av allt vill bara lägga sig i sängen å dra täcket över sig igen å bara glömma vad man gjorde. Visst, det var kul för kvällen men det kommer ju en dag efter det med. Och man kan ju bara hoppas att det inte fanns nån annans känslor med i bilden... Så attttt, jaa, det är nog kanske dags att sluta dricka.. Lr vad tror du?

Annars har jag haft en bra helg. Toves pappa var här å hälsade på, det gick över förväntan å det var så jävla skönt! Kändes som jag vart flera kilo lättare -bekymmer. Vi kan ha en normal och fungerande relation utan bråk å skrik. Å det var helt otroligt. Vart som en zombie när han åkt och flera års bekymmer bara försvann.. Så jävla skönt! Å fast du säger att du inte läser min blogg så ska du veta att du är en underbar människa, å du kommer hjälpa många på rätt väg här i livet. Du har verktygen för det!!!

Tillit- ja visst är det de viktigaste, men hur ska man kunna våga lita på en människa å släppa den in på livet för att sen riskera att bli sårad... Det är faan inte riktigt min grej det.. Men, genom sig själv känner man andra, å nån gång måste väl bli den första kanske...

Jaja, sov gott

Men vafaan kommer det ifrån..

Helt plötsligt bara. Det är inte så jävla enkelt som det borde vara... Och så är det!

tatuering

på Onsdag då.. Shada har ritat en helt egen. Tänkte jag skulle ha nån som betyder nåt viktigt, men man ska inte tänka så jävla mycket så jag valde en som var fin:) Med en blomma som betyder livets blomma..


Har glömt bort hur ont det gjorde, men vafan.. Ska man vara fin... Spännande!

Idag känner jag för att slänga in ett citat, men jag hittade inget bra så jag skiter i det. Ska ut å gå i kylan nu med min syster, å får informations skull så har vattnet Inte tinat än... Skit!

Tack å hej

God morgon

*Det är skitkallt ute
*Min tvättmaskin har pajat
*Vattnet har frysit
*Jag är sjuk
*Det är massvis med disk
*Min bil går så jävla illa......

MEN

*jag har världens underbaraste familj/vänner
*Vattnet kommer tina
*Kan tvätta hos mamma så länge
*jag kommer bli frisk tids nog
*Det är ju bara att diska
*Å ja, bilen.. Det går som det går med den...:D

Så attt, jag har det nog ganska bra ändå..            .. Always, jadu....



Hej då, passa på å sitta inne å mys nu medans det är så jävla kallt:D

Puss på er!


RSS 2.0