Idag,

Har vi blivit varse att Tove har en fraktur i armen. Hon ramlade på dagis för ca en vecka sedan, gjorde illa armen så Tomas å Ida-kajsa körde upp henne till sjukhuset. Dock hittades inget vid detta tillfälle, det röntgades inte heller då.. Men det gjorde det idag å det visade sig att det var en ledbruten liten kamrat jag hade:( Tycker så jävla synd om henne när hon är så liten å inte kan säga nåt.. Måste dock säga att Toves dagis är kanon, var Ida-kajsa som trugade på å ville att hon skulle iväg. Jag ansåg att eftersom det var TVÅ läkare som kollade på henne, så var det nog lugnt. Men braiga Ida-kajsa hade alldeles rätt. Även syrran som också tyckte att vi skulle på dom igen.. Men funderade på det, att när det gäller ett litet barn, borde man inte kolla upp A L L T då? Bara för att utesluta liksom.. Aja, tur i oturen att det inte var nå värre:) Nu är det ju ändå inga åtgärder som görs, utan det får läka av sig själv...

Idag har allt ställts på sin spets liksom. Nu undrar jag bara när du ska fria;) Nedå, skämt å sido.. Jag älskar dej Tomas Stenvall, idag, igår, nu, i morgon å resten av dagarna på livet:)

Ryggläge i soffan, med en gnutta glass... För jag har ont i halsen..

hmmm..

Det är mina enda tankar idag...

över å ut..

Min namnsdag idag.

Fick en blomma av mina fina pojke, kära svärmor ladda telefon å mormor å Kenneth köpte choklad:) Av min egen familj: Inte ens ett grattis.. Tror jag ska konvertera till Tomas familj:D 

Men nedå, ja e int bitter.. 

Vi är liksom bara så i min familj, vi kommer inte ens ihåg varandra.. Det är nästa så Zehlina brukar gå förbi mej ibland å liksom inte riktigt känna igen mej. Men äh, det är väl ingen större fara med det:().. Vi ska ju mest troligtvis på ihop i höst å det vore väl fan om det var lika då.. Men Z, det blir då till å städa efter sig:P

Sommarkrysset,

eller nå liknande på tv för tillfället.. Hängig som fan idag, min kära pojke har smittat mej med halsont av nå slag, men det är dumt å klaga.. Hade ju kunnat varit betydligt värre faktiskt. Till helgen bär det av till Svenstavik å 70års-kalas, det blir min semester den här sommaren:) Wiiiiieee, men äh.. Dumt å klaga. Finns ju dom som inte ens har nå jobb. Så jag ska vara nöjd;)

Men Nu ska jag gå å dö i soffan.. Å kan ju iaf tänka på min underbara kille å när vi kommer få träffas igen..<3

Det är livets gång..

Å det är fan hanterbart.. Nånting har hänt med mej, nånting mycket bra!

Helvete vad jag älskar dej!

Det är bra konstigt..

Vad olika inehåll alla dessa bloggar har. Vissa har behov av å uttrycka vilka dom har lekt med, vad dom har lekt, när dom har lekt, vilka kläder dom hade på sig, o.s.v.. Men tur är väl det, för hur kul vore det om alla bloggar var lika. Alla har vi olika behov av att få ur oss saker, tala om vad vi har för oss, å så.  Å jag är inte den som är den, som jag brukar säga, huvudsaken att man gör det man mår bra av, och att det är av den enda, å enkla anledningen.. Å ibland är den faktiskt inte så jävla enkel heller:) Men, som jag även har skrivit här i min blogg förut, så är det ju så att man skriver precis vad fan man vill i sin alldeles egna blogg.. Så detta var helt enkelt ett konstaterande å inget klagande*....

Nu har jag druckit upp min Pepsi, å det sög, för jag är bra jävla sugen på mer.. Saknar Tomas, han är liksom min fina pojkvän. Min pojkvän som jag ska vara med resten av livet, för det är så det känns. Å det känns så jävla bra.. Har väl inte varit sådär "jättestora fel" på mina förra killar heller, men det är nå speciellt  med den här killen, han har liksom bara Allt. Trots att vi inte har så mycket gemensamt. Men om jag citerar honom : Det kanske är bra, för då kan man "visa" varandra nya saker.. kanske inte helt korrekt citerat, men ja, nåt liknande med samma innebörd iaf:) Han är klok han, pojken min.. (så länge han inte kör traktor då:P)
Men äh, nu ska jag se om jag hittar nå skoj på nätet, ska beställa en sak åt min snygging.. Lika bra att säga det, utifall han undrar varför jag myglar med historiken, hihih, puss på er alla snälla!!

rättelse:)

Jag, TOMAS, Tove å småsyskonen ska iväg å bada:)

min kille..

Han är go han.. Ingen ac har han i sin traktor heller, 40 grader i traktorn har han, i skrivande stund:) hihi, osoft! Å inte orkar jag göra nånting heller just nu.. Ska lägga mej i soffan å bara dö å ligga där tills Tomas kommer hem:)

Men i morgon ska jag fan ta med lite sallad, bröd, citronvatten å åka till Linsellsjön å sola som aldrig förr:D Va jävla skönt det ska bli!!!

Jag ♥ Tomas Stenvall

jomenvisst..

Det är livets gång, det är livets gång, det är livets gång... Ne, det är ok, jag har inte hakat upp mej, det är livets gång å jag måste bara få I N  D E T  I  H U V U D E T ! ! ! ! Livets gång is the shit....

*LIVETS GÅNG*
*LIVETS GÅNG*
*livets gång*... Så, nu kanske...

Är vi lite grym..

Liite gó mat vi har ätit idag... Å igår.. Men mm m m. Vi är mästare på att laga mat jag å Tomas. Inte mästare kanske, men duktiga är vi iaf. Få se om vi ska bjuda våran familj i helgen kanske.. Igår var vi i Tomas stuga, fiskade, grillade korv å körde nå enduro-aktigt. Riktigt jävla nice var det, å så jävla underbart med finväder!

Ne, nu blir det nog slappa i soffan ett tag med kömpisarna, sen en promenad i det finvädret!

Puss på alla underbara!

glömde,

en sak.. Tomas Stenvall är mitt liv!!

Ett tag sen..

Var det jag skrev nu. Men har så mkt att säga, så att jag inte ens vet vilket av allt jag ska skriva. Midsommar avlöpte fint, 20årskalas på fredagen å chaufför till Hede på Lördagen. Min lilla fröken var hos sin pappa så att alla ni som undrar vet.. Men äh, orkar inte skriva nå mer.. Återkommer!

energi

Har bestämt mej för att jag ska lägga min energi på dom saker som betyder nåt för mej. Min mor m. familj, min syster m.familj, min egen familj, mina närmsta vänner och dom vänner som betyder nåt.. Det är dessa jag ska lägga min energi på i fortsättningen. Hela världen behöver inte tycka om mej, jag kan visa respekt mot alla människor, men kommer det såna här energitjuvar så vet jag idag att jag genast ska välja bort dessa.. Känns bra, ännu en insikt i livet. Självklart för vissa kanske, men inte för mej. Andra saker kan vara självklara för mej som inte är lika självklara för dej. Olika erfarenheter liksom.. Thats life!

Å du Tomas, ingen kan älska som vi..<3

jag♥dej

Finns inte ord längre... Blir bara så jävla matt av hur du är. Har träffat diverse killar i mitt liv, gamla, unga, såna med "ordnat" liv, såna med "icke ordnat" liv m.fl, m.fl.. Å denna gång är det liksom konstaterat, jag kan inte hitta grönare gräs, det finns liksom inte ens nåt gräs som går att jämföra nånstans. Du är början på Mitt livs fortsatta resa, och det är bara så de är! men nu är jag så in i helvete jävla trött i huvudet av denna dag, så jag ska bara gå å dö i soffan.. Med dej.. För alltid..

För dig..

Du är resan som jag velat ska ta fart.. 

 


Du är början på nånting nytt å nånting underbart..



Förresten:)

Nu är det snart en månad sen vi slutade röka:) Måste även säga att Tomas är dubbelt så duktig, som även slutade snusade samtidigt.. Liiiiite mycket duktiga vi är då;)

Livet i största allmänhet.

Känner mej rätt så nöjd liksom. Är mycket jag inte har i livet, men vad har man då att kämpa för liksom? I helgen var vi med Tomas föräldrar i deras sommarstuga, grillade lite korv, åkte lite hoj å fiskade(bror å Tomas iaf). Aldrig är man väl så avslappnad som en sån gång.. En sommarstuga är nåt jag ska ha en vacker dag, ingen el och med utedass, det är de som är grejen:).. 
Tårtkalas hos Mikkelsson på fredag, då ska jag allt baka en fin tårta till min lilla Mikkel.. Är fortafarande helt nöjd över min matchmaking å ser ett långt å lyckligt förhållande för mina två vänner:) 

Men nu ska jag gå å krypa ner i soffan brevid min pojkvän:) Han har lagat mat idag, lövbiffsrullader(?) O C H även diskat. Det är nästan helt sinnessjukt vilken Jävla BRA kille jag har! ;)

Puss på er alla:P Som Pink så fint säger(sjunger) Nothin´can touch me....

jo men visst..

Det är som der ska vara.. Med mej... Hur är det med dej är väl snarare frågan..

Hmm

Idag frågade jag min pojkvän vad jag hade för färg på ögonen. Detta visste han dock inte. Men tror inte man ska lägga ner för mycket energi på en sån sak;) Tycker bara det är lite roligt å retas med honom, speciellt eftersom han tar åt sig så mycket:P.. 
Har haft en trevlig å intressant helg. grillade lite grillspett igår, Jag, Tomas, familj m några till:) Trevligt å bara umgås. Mest tycker jag om å umgås med min kära kille, han har sunda värderingar och försöker aldrig vara nåt annat än den han är. Tycker det är bland det häftigaste som finns hos en människa, att bara kunna vara sann. Inte behöva kliva på folk för att vara nåt, men ändå kunna säga ifrån på ett bra sätt.. Sån är han, min Tomas:) Och han är bara min. Och kommer så förbli! hehe, dagen till ära har han även varit helt underbar. En helt vanlig dag, ändå lagar han pannkaka till frukost:) varma mackor till "lunch" och korv å makaroner till middag:) Jaa, jag säger då det. Alla borde ha en sån underbar kille som min, då skulle man ha det bra. Men tyvärr så går det inte, å min är bara MIN alldeles egna. Min Tomas Stenvall... Men, nu ska vi hem till mor å käka lite tårta:)

Så ha det så jävla bra alla, å hoppas att ni hittar/har hittat eran alldeles egna "Tomas":) 

Över å ut!

Tomas Stenvall

Fan vad jag älskar dej! underbarare människa får man leta efter... Synd att inte alla får nån som är som du!!! Men en jävla tur att jag fick det!!!!!!!!!

....

Jaa, som sagt.. Det återstår att se vad som händer å sker. Så länge jag har dej är det bra å resten får man lösa.. Ne, dags att ta av jobbkläderna å göra nån nytta kanske! H E L V E T E.. Så kan man också säga, och det är ok...




kom hem. behöver dej just nu:( 

Paranoid?

Jaaaaa, ibland är man fan bra rolig alltså.

Ja just ja..

Det var ju det... Det behöver ju inte vara just; förtjänar det minst.. Det kan ju lika bra, bara vara så att man behöver det. Man behöver det, fast man har ändå inte gjort något för att förtjäna det mindre...♥ Det hade vi ju dock redan konstaterat, men jag kände ändå  att jag ville skriva det. För någon annans skull...

det vardagliga liksom..

Hur får man det kul? Eller är det rentav bara så, att man måste acceptera det faktum att det tråkiga måste göras med? Ja, det är nog så... Men då kan man ju istället tänka så, att om det tråkiga aldrig behövdes göras. Skulle man då uppskatta å göra det roliga lika mycket? Troligtvis inte, å det ni... Det var djupt, riktigt djupt! Å hur fan var det om man kunde stava som folk.. Hädanefter ska jag variera textstilen på mina inlägg. bara för variationens skull. Vi människor är vanedjur, så det är bra med variation. Jag menar, sätta sig på en annan stol än den man Alltid sätter sig på, parkera bilen på andra sidan, lägga sig på andra ledden i sängen. Finns hur mycket småsaker som helst att göra. För varför fastna i en vana, istället för att göra saker annorlunda, vara annorlunda? Helvete... Man ska inte vara som alla andra! Det var nog dagens konstaterande, synd att man tappar bort allt man konstaterar tillslut. Men det kanske är bra, det betyder nog bara att man varierar sina konstateranden. Och variation är ju bra eftersom vi människor är vanedjur. Speciellt bra med variation för mej som vill bryta alla vanor och inte vara som nån annan.

Tomas Stenvall... det är min fina kille det. En helt underbar kille som bara är precis som man ska vara. Känns som att det var nån som skapade dej enbart för mej, hehe. 

Hm, jaa. Tycker jag har skrivit rätt så mycket idag för ovanlighetens skull.. Fast det kanske jag inte har. I morgon skriver jag mindre, för variationens skull. Om jag ens skriver nåt alls... 

Ha det så jävla bra alla människor. Respekt, kärlek å variera mera... Puss

Jag=

harmonisk... Kanske? försöker hitta rätt ord. Inte likgiltig, men nollställd liksom, lugn. Är skönt! Men vilket humör jag än är på, ska jag bara acceptera det å gilla läget. Man ska inte vara så hård på sig själv, utan tillåta sig å känna det man känner...

Ändock så måste jag slå ett slag för att man inte ska klaga så jävla mycket, vi har det bra ändå.. 

P ♥ T

Dagens fundering..

Undrar just hur lång tid det tar, innan jag kommer på att tanklocket sitter på vänster sida...

<3<3<3

Älska mig mest när jag förtjänar det minst, det är då jag behöver det bäst.. 

Så jävla enkelt, fast ändå inte..

Ja ne

Nu skiter jag i detta... datorhelvete!!!!!!!! Gör nåt vettigt..

hmmmm

Det finns så mycket som ligger bakom liksom. Saker man inte har en aningom. men det kommer en period i livet då man får tillfälle att ta tag i det. Och detta är mitt tillfälle. Mitt tillfälle som jag tänker ta tillvara på.. Ta tillvara på med dej, för du är en underbar människa som ger så mycket av dej själv. På alla sätt!



Ne, men det är ok.. Man får vara lite skum! det är helt ok..

Trött,

är jag idag.. Men det är ok, man får vara trött ibland! ätit nudlar med keso alldeles nyss, de är grejer de! 

Saknar min Tomas som är å jobbar just nu. Men han kommer hem snart:D Å jo Barne, saknar honom.. trots att vi är med varandra jämt;) För jag vill vara med honom jämt, dygnet runt, varenda minut, varenda sekund.. En lååång tid framöver!
För liiiiite mycket jag älskar honom...

RSS 2.0