hihihi

jag säger då det:)  Men det var ju kul iaf....

Kommunikation

Nyckelordet för oss människor... Fattar inte vad som händer med den ibland... Aja, så länge det är ok för dej så är det ok för mej... Men jag säger som såhär... Aaaattt, hade inte du rött hår förut?!

hmm

Men alltså..... De mest oväntade kan hända måste jag säga.... Haha, blir bara så jävla fundersam:D

hej där:)

Jomenvisst, det knallar å går:)Man lever bara en gång å då ska man vara glad... Folkan i morgon... Tack å hej

Dagens konstateranden

  • Konstaterande 1, Om Bjärn ska vara hos Petra nåt mer är det B A R N E som dammsuger mattan....
  • Konstaterande 2, Jag har tydligen dåligt minne eftersom jag har glömt bort mina konstateranden som jag alldeles nyss kom ihåg..                                                                                                                                                                                                     
måste fundera en stund....

Ja just ja.....
  • Konstaterande 3(dock ej mitt konstaterande) Jag är tydligen dum i huvudet....

Men..

Jag kan liksom inte låta bli å undra... Varför ska det vara så jävla svårt?

Ensam

Har nu gått två veckor.. Två veckor av ensam tid. Å för första gången i mitt liv(hehe, inte riktigt kanske, men första gången på lång lång tid då iaf) har jag verkligen varit ensam med.. Känns ganska bra, känns som att det är nåt jag måste lära mej nu, det är på tiden liksom..

Men åhh, blir bra less ibland..

Medmänniskor..

Jag får ofta höra: Men du ska inte bry dej så mycket om andra, det är inte ditt problem.. Idag har jag och Jeanette diskuterat det en del.. Kom fram till det att inte undra på varför världen ser ur som den den gör idag. Jag menar om ALLA människor tog ställning mot det som var fel/den som gör fel, så finns det ju inget annat alternativ än att göra det som är rätt. Men Icke, istället får jag alltid höra;bry dej inte så mycket, elr bry dig om dej själv istället.. Men jag menar, när människor kan passera en pågående våldtäkt utan att ens reagera, Vafaan är det då som rör sig i dessa huvuden.. Nej, nu ska jag börja med att ta ställning, nu ska jag börja bry mig om mina medmänniskor och göra det som är rätt!

Solen skiner, men jag ska diska...  Hehe, Helena, hade ett meddelande i röstbrevlådan när jag satte igång luren i morse, men skumt, det var nån som pratade finska;) Dags å åka båt snart:P  Saknar dej, hitt på nå nån dag?!

Puss å kram

Risgrynsgröt

kokar jag nu på morgonen, det är mkt gott å tror det ska få bli en lördagsgrej för mej å min fröken... Trodde det skulle bli finväder idag, men det ser långt bort ut.. Trist när man är ledig, tur att de hinns med:) Så det får bli lite städning, tvättning å kanske att jag ska rida en sväng, låter som en plan.. Åka ner till syster å träna kanske:D Btw, hehe, misströsta inte om ni inte orkade göra 30 armhävningar på tårna, jag orkar knappt 5 ;)..

Puss på er alla!

hej

Jag är ledig i helgen.. Skönt! Ska nog ta å inte göra så mkt annat än å ta de lugnt tror jag... Hoppas på finväder..


Grattis på födelsedagen..

Nuförtiden,

kan jag göra 30 armhävningar på tårna... Liiite stark jag å syrran blir när vi tränar så ini;)

Har vart till Jenny å klippt håret idag, vart kort. Kortare än jag haft på länge.. Men vafan, man måste ju våga lite.. Å håret växer ut igen! Annars är det bara jobb å jobb å jobb... men jag menar, men tjänar ju pengar. Å vad är livet utan pengar i dagens läge.

Btw, livet blir vad man gör det till, har tappat det nu ett tag.. Men jag är tillbaka på banan igen!

Över å ut, kärlek till er alla..

Sammanfattning av helgen

Citerar:

Om helgens fest:     Thomas Wibler: Jag var där i 10 minuter, konstaterade att det bara var småungar där... Å drog!
                                     Emil Karlgren: Det var bara störfolk där...

Om mitt tillstånd:      Mikkelsson: Du var som ett tomt skal, det var liksom ingen där..
                                     Emil Karlgren: Man blir aldrig för gammal för en fjortisfylla

Min sammanfattning: ..............


Har precis kommit hem från en ridtur med lillasyrran, skönt så ini.. Det går inte å förklara det underbara med hästar å stallet.. Man kan liksom må dåligt, å så kommer man till stallet å allt bara rinner av en.. Så jävla underbart, som sis å jag konstaterade! Men nu kommer hon som en tornado nerför trappen å gapar, så det är bäst att jag slutar.. Hehe


Yea man

Har liksom inget vettigt att tillföra känner jag... Jag är ju en sån som inte bryr mej. Jag kan liksom sopa det under mattan å där får det vara.. Örsker inte(som barne skulle ha sagt)

Nu ska jag hem å flyttstäda lägenhet, är de inte tråkigt så säg. Men men, så kan det vara... Vart å hämtat min bil på macken idag, dom kunde inte göra nåt åt den.. Så nu ska jag sälja den som reservdelsbil lr nå.. 1000 spänn, nån som vill köpa? Men, vi hörs väl... Tack å hej

Du...

För i helvete... Ska det vara så jävla svårt...

Men alltså..

Vafaan ska man göra med livet...  Kan nån svara på det å göra det lite enkelt för mej...

hehe

Jajemen vilken kväll... Var så jävla mkt folk, men det är ju alltid trevligt! Sen var det nån som vart alldeles för full, gick å la mej å försökte vila bort det, gick inge bra.. Meeen, efter å ha stått på balkongen med statoil-magnus ett tag vart det bättre. Jag hör fortfarande hans lugnande röst, det är ok Petra, spy, bara spy, hehe.. Men vafan, man kan ju inte vara perfekt jämt:D

Nu ska jag äta lite...

hmm

gick inte lika bra som jag hoppats... Å nu ska jag dra hem å sova....

Yes..

Det är så det ligger till faktiskt.. Ikväll ska jag dricka alkohol, jag ska dricka för allt vad jag är värd, glömma tid å bekymmer och festa utan tanke på morgondan. Moget... Kanske inte, men det skiter jag i dock... Såå, se till å hör av dej om du vill göra mej sällskap, Öppen för förslag liksom...

Men tack å hej... Saknar..

Jomenvisst...

Jaa, vad ska man säga..

Vad kan man begära egentligen?

jag vill kunna se in i dina ögon och känna att dom är äkta. Att allt det du säger är äkta. Känna mej trygg, och känna att du finns där för mej... I alla situationer... För visst är det väl så det ska vara?!

det är inte ofta..

Jag inte finner några ord. Men nu gör jag inte det... Det är tomt bara... Jag fattar liksom bara inte...
men jag vet att det går över och jag vet att jag inte är ensam. Det är bara det, även om det var mitt val så var det inte riktigt det ändå...... Men men.. Det blir min egen förlust..

Thåström säger nåt om att man har tur om man har hittat kärleken... Jag säger att man måste älska sig själv, för att kunna älska någon annan... Så hur går det då om man älskar någon, men inte sej själv... Ja, bra fråga.. Är nog en del människor som kan ställa sig den!

Tack å hej:/

Jippie..

Tror jag letar nån som inte finns liksom.. Å säkert är det lika mycket fel på mej.. MEN, att bli sviken är inte riktigt min grej, å även om man har sina ups and downs så är ärligheten viktigast. Jag vet det, å jag vet även att jag är kass på det själv.. Just därför är det extra viktigt för mej... Men men, så kan det gå.. Å även om man tycker om nån ovanligt mycket, så är ärlighten viktigast.. Iaf för mej..

Nu ska jag å Tove dra hem å kika på melodifestivalen å äta chips..

Å jag säger bara en sak... Helvete!

Men tack å hej, å för faan, ta hand om dom ni är kära i.. en så jävla använd mening som :ta varandra inte för givet, är så jävla viktig å rätt egentligen... Man ska göra dom små sakerna som förgyller vardagen, så som man gjorde i början.. Elr, som sagt, så letar jag nåt som inte finns.......




Hejsan..

Pga av alla påhopp;) om att jag är dålig på att uppdatera min blogg, så tänkte jag bara tala om att jag inte har nån dator för tillfället... Men lovar att återkomma så fort det ges tillfälle. Tack å hej till mina kära läsare:)

RSS 2.0