Empty spaces.

without you within me i can´t find no rest..

Angående kärlek,

så tittade jag på Oprah Winfrey här om dagen. Hon sa som vanligt en del kloka saker, men det var en sak som fastnade lite extra mkt.. När man är tillsammans med någon, ska den personen inte släcka ens inre låga, utan låta den brinna och hjälpa den att brinna ännu starkare. Ansåg att det var mycket klokt sagt, får exakt så borde det ju vara..
Nu har jag ju den turen att ha en sådan pojkvän. Men jag har dock provat på båda sorter, och det är inte att föredra en livskamrat som släcker ens låga, såklart. Tyvärr så är det inte så klart för alla..
Påsken har i övrigt varit helmysig, med det underbaraste vädret, och jag älskar underbart väder! Älskar´t!

Tjohoo

Glader påsker på er alla vänner(och alla andra)
Nu bär det av mot Lofsdalen för lite marknad:)

Vill ha:

Sony ericson xperia arc.. Ja tack!

funderingar!

Mina favoritskor har spruckit i sulan :´( . Jag har bara hundra par andra skor, men det är just dessa jag vill ha. Mina lågpris-skor av märket Duffy. Inte några andra. Å dom har spruckit i sulan, med resultatet att när jag går med dom, blir jag blöt om strumporna. Att bli blöt om strumporna, är bland det värsta jag vet.........
Är det någon som vet hur man lagar en sula, så meddela mig gärna om det!
Nu, promenad i det fina vädret:)

Just nu. Just i denna sekund..

Det är konstigt att det faktiskt går att bara vara. Att inte vara på väg nånstans. Att inte ha något planerat..
Jag känner inte oro, jag känner inte stress, jag känner ro och harmoni. Jag känner mig nöjd med livet i det stora hela.
Bättre och sämre dagar, javisst. Har man aldrig mindre bra dagar, så uppskattar man aldrig de bra heller.
Igår vart jag än en gång moster, och mina barn vart en kusin rikare. Jag älskar familj/släkt, livet är fullkomligt när omgivningen är full av underbara människor!!

Tankar..

Jag har(för ovanlighetens skull, eller inte)funderat, analyserat och grubblat på hur man ska kunna ta tillvara på tiden. Idag slog det mig plötsligt, för att ta tillvara på tiden så gott det går, så räcker det nog bara med att vara medveten om just det, tanken om att ta tillvara på tiden. Med tanken gör vi mycket..

RSS 2.0