Viktigast för mej.

Jag har en underbar man, en underbar unge och två(inte fullt lika underbara, men dock underbara)hundar. Jag har även en bebis i magen, som är beräknad till den 14 januari.
Min familj är det som är viktigast för mej, och det enda jag hinner med i mitt liv just nu. På dagarna är Tove på dagis och då pluggar jag. På kvällarna är den tiden jag har att vara med Tove tills hon går och lägger sig kl 20, sen är jag med Tomas resterande tid, alltså ca 2 timmar till det är dags för sängen. där emellan ska det diskas, plockas undan, promeneras(?) med hundar, lagas mat, tvättas, vikas tvätt, vattnas blommor, ge hundarna lite hjärnstimulans. Säkert har jag glömt något.
När man har skaffat familj är det inte självklart att få tid med kompisar. Prio nr ett blir familjen. Iaf så länge barnen är små.. Så är det för mig iaf!

Ja, vad ska man säga.


Jag tycker att Sverigedemokraterna är ett bra parti, som jag antar att dom allra flesta redan förstått. Det är ingenting jag gör någon hemlighet av. Och det är något jag kommer att stå för.

Är det någon som inte vill ha mej som vän för det, så är det upp till den personen själv.
Sd står för mycket bra saker, och jag anser b.la att det är nödvändigt med en invandringsbroms. Det är så många(inte alla) invandrare som har bott här i många år. Dom har inte jobb, dom kan knappt svenska och dom lever i förorter där det blir väldigt mycket bråk och upplopp. Är det humant? Är det humant att vara det land som släpper in flest invandrare i Europa, och ändå inte ha resurser till det? Självklart blir det brottslighet etc, för hur ska dom annars få pengar. Självklart blir det slagsmål för dom har olika religioner. I vissa länder pågår det fullt krig, och varför skulle dom ändra åsikt när dom kommer hit?
Anhöriginvandring är väl det som ställer till det mest, och självklart vill man ha sin familj med sig, men som sagt. Politikerna som har suttit vid makten förut, verkar ha struntat totalt i hur många som har kommit, och vart dom ska placera dom, och hur vi ska hjälpa dom. Det går inte att sätta alla invandrare på samma ställe, och tro att det ska lösa sig av sig själv..
Brottsligheten har ökat mycket, och invandrare står för mycket av brottsligheten med. Förklarligt kan jag ändå tycka. För man kan inte bara ta hit folk, och tro att dom ska klara sig själv. Det även många som gör brott här, och sen flyr tillbaka till sitt eget land. Å då spricker ju den där teorin om att dom var flyktingar från sitt land från början.
Vi är det land i europa som har flest antal anmälda våldtäkter varje år. Majoriteten begås av invandrare.
Vi bygger moskeer för en religion, vars ledare är pedofil. Det finns karikatyrer på han med sin fru. Som var 6 år gammal! Det strider emot alla lagar, regler, etik och moral som nånsin har funnits. När Muhammed avbildades Var det upplopp för att han avbildades, inte en jävel som bryr sig om vad man borde ha brytt sig om. Det eldades även upp ambassader i diverse land och brandmännen vart attackerade.
Burka och niqab hittades på av mannen, för att inte män skulle kunna titta på kvinnorna. Vad är det för stenåldersgrejer! Vi pratar om jämnställdhet i Sverige.
Så alla som tycker illa om Sverigedemokraternas politik, till er vill jag säga att jag hoppas ni bojkottar Norge och Danmark nu i framtiden. Även Frankrike där det är förbjudet att bära täckande klädsel. Eftersom det finns motsvarande politik där.
Vidare vill jag tillägga att jag bryr mej inte ett skit om vad mina vänner har röstat på. För enligt mig, så får mina vänner ha en annan åsikt! Och kan dom inte acceptera det, ja då behöver jag inte den människan som vän heller..

Suck..

Tycker synd om Jimmie Åkesson, dom jämför förtrycket i Saudiarabien, med att det är lite kvinnor i hans parti.
Vilket jävla skitsnack. Faktum ÄR, jag förstår att inte mer kvinnor är med i hans parti, det finns mycket hotbilder kring Sd, och som kvinna skulle jag vara mer än rädd om jag var med i deras parti.
Faktum är att dom har många invandrare emot sig(utom en del och dom som själv är med i deras parti) vissa invandrare har en "sämre" syn på oss kvinnor, och jag tror att man inte tar den risken som kvinna.
Det var på nån anti-Sdsida som dom nån avhoppare hade skrivit, Jimmie gör det bara för att kunna lyfta en hög lön, när han väl kommer in i riksdagen.
Tillåt mej asgarva över det påståendet. För jag tror ingen människa anser att en hög lön är värt det som han har fått utstå. Mobbning, diskriminering och förtal.
Nu hoppas jag snart att dom börjar anmäla folk som kallar dom för rasister!

Egentligen.

Är det ganska fånigt.
Två vuxna människor som inte kan lösa sina problem. Men det är lättare sagt än gjort.
Det är lätt att sitta och säga, jo men det är så och si och bu och bä och bla bla bla.
När en kommunikation blir en envägs-kommunikation. Och allt man säger tas med attityden(du är bara 27 år, jag har levt dubbelt så länge, kom inte och tro att du vet bättre)då blir det inte lika lätt längre. När ingenting man säger tas på ett bra sätt, och det går inte att föra en diskussion överhuvudtaget. Inte utan att det misstolkas och tas som påhopp.
Då är det inte lika lätt mina kära vänner..
Jag kan bara tycka att det är tragiskt.
Det präglar även andra runt omkring.
Men men. Det blir så klart bättre. Som det blir med allt.

Long time no see

Dags att visa ett livstecken kanske?
En sak har jag konstaterat under den här sommaren. Flytta aldrig hem igen!
Fast visst, det kanske fungerar för en del. Men det är lätt att tro att det ska göra det innan man väl flyttat.
Jag ska nämna några exempel som har vart här i sommar.
En viss hund(inte våran) går upp på övervåningen(där vi, jag, Tomas och Tove)har bott. Och Pinkar! En tik, som dessutom lyfter på benet. Dock inte så stor, men hon når upp och pinka på våran nyinköpta säng(10 000)kr.
Då är det VÅRAT ansvar att se till att ha en grind eller liknande för att hon inte ska ta sig upp. När hon väl är här hemma. Oavsett om vi är hemma eller inte, är det VÅRAT ansvar att se till att grinden är stängd. För att någon annans hund pinkar på våra saker.
Samma med grinden ut till stora vägen. Det är vårat(mitt och Tomas) ansvar att se till att det blir stängd när någon har öppnat den, för att inte Tove/hundar ska gå ut på vägen. Och inte den som har öppnat grindens ansvar!?
Vidare har det varit diskussioner om hunduppfostran. Våra hundar( som kan, hit, sitt, ligg, stanna m.m. m.m.) påstås inte vara uppfostrade. Och det framkommer när jag framför kritik av en viss hund som inte kan något av ovanstående. Jo, sitt om det är inomhus och ibland ute..
Denna sommar har varit full av kastaskitpå-sommar. Jag tänker aldrig utsätta mej själv, Tomas eller Tove för denna situation som inte har varit högre än på förskole-nivå.
Nånstans känns det bättre om vi hade suttit i sandlådan och kastat sand på varandra. Dock har jag vid ett flertal tillfällen stått utanför och kollat på när det kastats sand på eget bevåg. Men jag erkänner, att vid en del tillfällen har jag suttit där med.
Varje diskussion avslutas även med orden; jaa, du är såå vuxen du Petra, vem är det som tutar i dej det. är det den där Annki de eller. För hon är nog den enda som skulle säga det.

Så nu kan man säg att, bägaren har runnit över. När jag äntligen flyttar ifrån detta hus. Kommer det ta lååång tid innan vissa människor ska få befinna sig i mitt liv igen!
Tack å hej!

RSS 2.0