Tradera!

Har precis lagt upp lite annonser på tradera, kika in vettja:)!!

Uppdatering på bilenfronten.

Bilen är nu klar. Så då borde allt vara frid och fröjd tycker ni. MEN det är bara det att bilen är lagad och står i Östersund, dom VET inte OM dom hinner få ner den idag, vilket innebär att bilen inte kommer innan midsommar.. Kommer aldrig mer köpa en bil av bilbolaget i Östersund, dålig service, svåra att få tag på, skickar inte nödvändiga papper, drar bara ut på tiden m.m m.m.
När man köper bil av ett bilbolag har man garanti, en och en halv månad av våran garanti har alltså gått av att bilen har stått på verkstad, det kan inte gå till så.. Nästa steg blir att kontakta ARN för att kolla våra rättigheter..
 

Angående det här med plugg..

Jag läser, som jag nämnt tidigare, Webbdesign just nu.. Jag läser på 100% och till det behövs samma tid som att sitta i skolan från 8.30-16.00. Förra veckan hade vi sjukstuga här hemma, vilket innebar att jag var hemma med barnen, och det är inte en chans att jag hinner plugga då. Av den anledningen ligger jag nu skitmycket efter, detta är sista veckan med webbdesign och jag ska dessutom jobba idag, imorgon, fredag och lördag. Därför vabbar Tomas just nu.. Inte så konstigt kanske..

Plugg..

Eftersom jag har sovit hela dagen så lär det inte bli någon sömn i första taget för mig i natt.. Lika bra det, då kanske jag hinner plugga något kapitel webbdesign. Är sista veckan nu och jag ligger bra mycket efter.. Dock så är det bara att kämpa på då det är uppehåll i pluggandet efter den här veckan.



Sommaren är kort, det mesta regnar bort.

Sitter här framför datorn och gäspar stup i ett. Känns som en bra start inför nattens jobb:)..


Emellanåt tänker jag tillbaka på mina ungdomsår, mycket jag gjort och sagt som jag ångrar och då tänker jag speciellt på det jag sagt till människor som har sårat dem. Minnesbilder kommer upp och det kryper i hela kroppen på mig och jag kan överhuvudtaget inte förstå hur jag kunde säga/göra så elaka saker.. Jag har väl bett halvt om ursäkt någon gång på fyllan, men vad är det då? Jag skulle vilja be om ursäkt på riktigt och visst, det är väl bara att göra det. Bara... Men det är inte så bara..

Gratisbio.se

På gratisbio.se kan man samla poäng för att sedan byta in dessa till exempelvis presentkort och biobiljetter! Det är ju perfekt att bara genom några klick, kunna handla nya kläder lagom till sommaren, gratis dessutom;)!

Frukost.

Sitter just nu å äter vispad grädde blandat med keso å lite kanel på det.. Helt ok faktiskt, går dock inte att ta många tuggor innan jag är mätt, vilket också är tanken med LCHF. Jag har insett att min mage är "allergisk" mot kolhydrater, vilket är jävligt trist, men det är bara att gilla läget och lägga om livsstilen för magen funkar PERFEKT på LCHF..

Nu är det snart slut!

TVÅ! veckor är det kvar av pluggandet.. Är fruktansvärt trött på det nu och känner att jag måste ta en paus! Pga det så blir det ingen marknadsföring för mig nu, utan jag skjuter upp den kursen å tar nya tag i höst igen. Som jag även förut skrivit så vet jag varken ut eller in angående vidareutbildning, jag orkar inte plugga mer just nu och jag vet defentivt inte VAD jag vill plugga till. Så för tillfället skulle jag faktiskt nöja mig med en rad på jobbet å sen får det komma till mig i den takt det kommer.. Tänker inte stressa nåt mer utan jag hinner, är ju inte lastgammal liksom..
Dags att kämpa på med det två sista veckorna av webbdesign, ikväll blir det Zumba!

Träningsvärk!

Tränade mjukgörande igår på ridningen, och det var längesedan jag fick sån träningsvärk som jag har idag, av ridningen.. Men märkte resultat på en gång igår och fick en mycket bättre känsla när jag kom ner ordentligt i sadel. Jag har till och med ont i sittbenen.. Fick höra att jag borde satsa på ridningen å sånt är alltid kul att få höra:) Nu längtar jag tills nästa gång, förhoppningsvis följer Tomas med å kan filmar så vi kan utvecklas ännu mer!!
Tack å hej!

Cirkus.

Ikväll blir det tjejkväll för mig och Tove, kan behövas ibland och cirkus står på schemat:)

Sparkonto: HÄST

Idag bär det av på banken, jag ska sätta in första tusenlappen på sparkontot jag ska öppna. Sparandet ska en vacker dag resultera i min alldeles egna häst och den ska betalas med alldeles egna sparande pengar.. Ska höra lite om vilket sparkonto man ska välja för att få så hög avkastning som möjligt utan att riskera att förlora kapitalbelopp, blir intressant och det känns jävligt kul att ha ett mål i sikte:)

Hur vart det med bilen?

Jo, vi köpte ju en ny bil för en månad(?!) sedan, relativt ny bil.
Vi har dock inte åkt i den för den bilen står på verkstaden och har stått där nu i ca 3 veckor och 6 dagar.. Jobbigt läge.

Bad dreams?

I morgon drar vi till Ösund på stundenten, lillebror Jonas går nämligen ut i gymnasiet!
För övrigt så tittar faktiskt solen fram idag, dock så finns kylan kvar i luften å det suger.. Zumba på schemat ikväll!

Barnlediga!

Ikväll/natt är vi barnlediga jag och min älskling. Barnlediga innebär HEMMAKVÄLL i sängen med en smoothie och Icas kyckling, (om ni undrar över länken så håller jag på å mixtrar med HTML-kodning;)) och en kärleksfilm dagen till ära!!

Så jävla underbart att bara vara emellanåt, bara jag och Tomas som får ge näring åt relationen. Det behövs anser jag, man blir så lätt bara mamma och pappa utan att man tänker på det, så nu är vi flickvän/pojkvän för en kväll/natt istället;)

Svar från "Carl Bildt"

Hej Petra,

Tack för ditt brev till utrikesminister Carl Bildt. Jag har blivit ombedd att svara dig.

Sveriges regering anser att våld mot barn är ett alvarligt problem på många håll i världen. Att utsätta ett barn för våld är en kränkning av barnets mänskliga rättigheter. Sverige arbetar aktivt med att barns mänskliga rättigheter ska respekteras i alla länder. Vi är en av världens främsta bidragsgivare till FN:s barnfond, UNICEF. Sverige ger också omfattande stöd till Marta Santos Pais, som är Generalsekreterare Ban Ki-moons särskilda representant för bekämpandet av våld mot barn. Malaysia har ratificerat FN:s Barnkonvention och Sveriges regering anser att landet är därmed skyldigt att i enlighet med sin nationella lagstiftning, säkerställa att barn skyddas.

Vänliga hälsningar,

Aaron Korewa Utrikesdepartementet

Det här vad svaret på min fråga där jag uttryckte att dom kanske behövde kontakta regeringen i Malaysia för att följa upp den här videon som figurerar på FB.. Men vad hoppades jag på för svar, dom är ju politiker..

RSS 2.0